Hír: Még van, hogy a labda elő sem kerül
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2022 június 23 - csütörtök, 19:16


Rendben, sok futással és pozitivitással edzenek a srácok.banner_magy2.jpg
 
Június 13-án kezdődött a szezon NBI-es csapatunk háza táján. Waltner Róbert vezetésével új szakmai stáb irányítja első osztályú gárdánk, a munka intenzitása pedig megkérdőjelezhetetlen. Az elszántság mind az edzők, mind a játékosok oldaláról a maximumot éri, lássunk ezúttal az utóbbi körből három megszólalást már jó pár tréninggel a hátuk mögött.   

Sajbán Máté: Teljes a felkészülési érzetünk. Vannak persze futóedzéseink, ahol a labda elő se kerül, gyakran járunk a konditerembe, de megannyi labdás mozgás is van. Napi kettőket edzünk, úgy indult a dolog tehát, ahogy annak rendje és módja. Eddig jól bírjuk, bár még igazi meccsterhelésünk nem volt. Meglátásom szerint mindenki pozitívan fogadta az új edzői stábot, mindenki igyekszik bizonyítani, hogy végül a kezdőcsapatban kapjon helyet. Igyekszünk átvenni az új formációkat, a lehető legjobban elsajátítani a változásokat.   

Kinyik Ákos: Minden a legnagyobb rendben van. Most azt az időszakot éljük, mikor a legkeményebb munkát kell beletenni a kosárba, hogy aztán a bajnokságban ne legyen erőnléti gondunk az ősz folyamán. Az edzőtáborba sem nyaralni utazunk, ahogy eddig Ferenczi Istvánt megismertem, biztos fizikális szlovéniai napok elé nézünk. Ahogy Máté is mondta, próbáljuk gyakorolni azokat az elemeket, amit az új edzők elvárnak tőlünk. Úgy vélem, csapatunk ugyanúgy egyben van, mint tavaly, mondhatni a fő mag továbbra is egyben az öltözőben, és ez kiváló.   

Szabó János: Nyilván a szezon eleje, a felkészülés mindig nehéz, ez most is így van, viszont csak így érhetjük el a célunk. A labdás gyakorlatokban rengeteg futás van elrejtve, de erre számítani lehetett. Kiemelendő, hogy mindenképpen pozitív az első benyomásunk Robiékkal. Mindenki sikeréhes, amit csak tetéz, hogy csapatunk szinte teljesen együtt maradt a tavalyi szezonhoz képest. Már most lelkesedéssel tele várjuk az új bajnoki szezont.   
 
Felkészülési menetrendünk kulcsdátumai IDE kattintva érhetőek el.   

Mindent bele, srácok! Hajrá, Paks! A magyar csapat.
 
edzjun23b.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.10231 )