Hír: Bőle Lukács nálunk folytatja!
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2022 július 08 - péntek, 12:56


Rutinos támadót igazoltunk.banner_magy1.jpg

Négy fiatalunk profi szerződtetése és Varga Barnabás érkezése után íme a következő erősítés: ezúttal Bőle Lukács csatlakozott hozzánk! Bőle utánpótláséveiben az MTK-tól Kaposvárra került, 2014-től 2017-ig Romániában futballozott, ahonnan a Ferencvároshoz tért haza. 2020-ban kölcsönben a Zalaegerszeg gárdáját erősítette, 2021 elején pedig a Honvéd igazolta le, ahol aztán másfél évet töltött. NBI-es meccsszámlálója 133 találkozónál jár.   

Nagyon jó érzésekkel érkeztem Paksra, éppen ezért a ma délelőtti edzésen már részt is vettem. Az elmúlt pár órában azt kaptam, amire számítottam, roppant befogadó a közeg. Ez volt az egyik döntő érv is, hogy ide igazoltam. Meggyőző volt még továbbá a hosszú évek alatt itt véghezvitt szakmai munka, amit kívülről figyeltem. Haraszti Zsolt hívása sokat nyomott a latban, és Waltner Róbert invitálása is meghatározó volt. Igyekszem a pályán meghálálni a bizalmat - így honlapunknak a 2024 nyaráig szóló kontraktus aláírását követően Bőle.   

Mindenképpen szerettünk volna még a csatársorba igazolni - ezek már Haraszti Zsolt mondatai új igazolásunk kapcsán. Lukács egy nagy rutinnal rendelkező játékos, aki - úgy gondolom - nagy erősítése lehet a klubnak - fogalmazott ügyvezetőnk.   

Üdvözlünk a magyar csapatban, Luki!

boleitt1.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.10249 )