Hír: Vasárnap a Bozsik Arénában játszunk
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2022 augusztus 08 - hétfő, 12:42


A harmadik fordulóban ezúttal az utolsó párharc lesz a miénk - Heti programbanner_magy1.jpg
 
A második fordulót követően egy igazán kiélezett és kemény mérkőzésen vagyunk túl, a Vasas otthonából végül 2-2-es döntetlen után hoztunk el az egy pontot. 

„Az első félidő kiegyenlítetten kezdődött, majd a kezünkbe vettük az irányítást, gólt is szereztünk, valamint további veszélyes helyzeteket alakítottunk ki a hazai kapu előtt. Jól játszottunk, viszont a szünet felé közeledve labdabirtoklásban és kezdeményezésben már a Vasas dominált, két gólt is rúgtak. A szünetben mindenképpen változtatni szerettünk volna és stabilizálni a csapat játékát. Jól indult a második játékrész, egyből egalizáltunk, ami kicsit átlendített bennünket a holtponton. Végül azonban inkább a mezőnyben folyt a párharc” - elemezte az Illovszky Rudolf Stadionban történteket Sajbán Máté, aki kiválóan szállt be a mérkőzésbe az első játékrészt követően. 

Két kanyar után négy ponttal a második helyről várjuk a folytatást, amire esetünkben szintén idegenben kerül sor, vasárnap este a Budapest Honvédhoz látogatunk. Aktuális ellenfelünk még nem szerzett idén bajnoki egységet, így biztos szintén kemény mérkőzésre számíthatunk. 

„Mindenképpen győzelmi szándékkal megyünk újra Budapestre, főleg, hogy a Vasasnál nem lett meg mindhárom pont. Igaz, megint idegenben lépünk pályára, de ez nem hátráltathat bennünket a győzelem szempontjából. Ellenfelünk nagy átalakuláson ment keresztül a nyáron, mi szerencsére egyben vagyunk, jó a csapatunk, és ezt kell az előnyünkre fordítanunk. Szeretnénk jó szezonkezdetet produkálni, amihez a kispesti siker szükséges” - fogalmazott előzetes várakozásairól Sajbán.
 
OTP Bank Liga, 3. forduló
2022. augusztus 14., 20:00
Budapest Honvéd - PAKSI FC
Budapest, Bozsik Aréna

Hajrá, Paks! A magyar csapat. 
 
hetikisp228a.jpg
 
Második számú csapatunk Dunaújárosban szerzett egy pontot, majd idehaza szintén ennyivel gyarapodott a Honvéd II-vel szemben. Ezúttal újfent idegenben, és mondhatni a szomszédban lép pályára fiatal gárdánk. Kindl Istvánék vasárnap a Majoshoz látogatnak. Az újonc két győzelem után várja tartalékegyüttesünket.
 
NBIII. Közép csoport, 3. forduló
2022. augusztus 14., 17:30
Majosi SE - PAKSI FC II.
Majos, Majosi SE Sporttelep

Hajrá, Paks! Hajrá, fiatalok! 
 
hetikisp228c.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.10294 )