Hír: KELLEMETLEN ELLENFÉL ÉRKEZIK
(Kategória: NB I.)
Küldte: Zomborka
2018 május 23 - szerda, 09:35


Az "életéért" küzdő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő lesz az vendégünk vasárnapAz OTP Bank Liga 2017/2018 32. fordulója következik május 27-én vasárnap. Számunkra ez lesz a jelenlegi bajnokság utolsó hazai mérkőzése, mivel ez az utolsó előtti forduló. A jelenlegi 11. helyezettet, a kieső helyen álló Balmaz Kamilla Gyógyfürdőt fogadjuk a fehérvári úti pályánkon. A találkozó 17 órakor kezdődik. Jegyeket elővételben is lehet vásárolni, bővebben: ITT!

Két remek győzelmet követően, mind a Videotont, mind a Vasast egy-nullára vertük meg, a legutóbbi két fordulóban sajnon nem sikerült pontokat szereznünk. Tavasszal már két alkalommal is felléphettünk a dobogó harmadik fokára, de huzamosabb ideig nem sikerült megtartanunk ezt az előkelő pozíciót. A Honvéd és a DVTK elleni vereséget követően most a hatodik helyről várjuk a folytatást. Ugyanakkor csak két pont a különbség a harmadik, és a mi helyezésünk között, tehát még mindig van esély arra, hogy a legvégén akár érem is lógjon a nyakunkban. Ha visszatekintünk az elmúlt fordulókra, akkor elmondható, hogy két rosszabbat, két jó követte. A két rosszon túl vagyunk...

Az utolsó hazai mérkőzésünkön olyan ellenfél lesz a vendégünk, amelyik az "életéért", vagyis az NB I-es tagságának megőrzéséért küzd. A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő legutóbb megverte a Debrecent négy-nullára, ami azt bizonyítja, hogy nem gyenge csapatról van szó, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy bennmaradjanak az élvonalban. Ami a tavaszukat illeti, háromszor nyertek, a DVSC-t kétszer, a DVTK-t egyszer győzték le, van négy döntetlenük, és ötször vesztesként zárták a mérkőzéseket. Edzőjük Horváth Ferenc, aki egykoron a PAKSI FC játékosa volt, majd egy rövidebb időszakra vezetőedzője lett. 

A két klub NB I-es történelme nem nyúlik nagyon vissza a múltba, ennek oka, hogy a balmazújvárosiaknak ez az első szezonjuk az élvonalban. Két meccsen vagyunk túl, az elsőt egy-nullára nyertük, majd idegenben gól nélküli döntetlennel zárult a találkozó. Vagyis száznyolcvan perc alatt egy gól született eddig. Igazából nem lenne nagy probléma abból, ha most is csak egy gól születne, viszont azt mi szerezzük! Hajrá PAKSI FC!

Labdarúgóink, akik eddig gólt szereztek a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő ellen:
Kulcsár

A bajnoki mérkőzések eddigi gólaránya a PAKSI FC szemszögéből:
1:0 = 1

Az eddigi legnagyobb hazai győzelmünk a Budapest Honvéd ellen:
2017. 09. 23. PAKSI FC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1:0 (1:0)


2017.09.23PAKSI FCBalmazújváros1:0 (1:0)győzelem
2018.03.03BalmazújvárosPAKSI FC0:0 (0:0)döntetlen
Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.7739 )