Hír: TÚL AZ ELSŐ MECCSEN
(Kategória: NB III)
Küldte: Zomborka
2018 augusztus 09 - csütörtök, 06:48


Tököli Attila először vezetett csapatot vezetőedzőkéntTököli Attila az új szezontól vezetőedzőként irányítja az NB III-as csapatunkat. A szakember akkor lenne maradéktalanul elégedett a munkájával, ha minél több játékosa helyet követelne magának az NB I-es együttesünkben.

- Teljesen más vezetőedzőként dolgozni, mint volt pályaedzőként. Sokkal nagyobb a felelősség, nem lehet összehasonlítani a két posztot – kezdte Tököli Attila. – Itt minden rajtam múlik, hiszen én döntöm el az összeállítást, a taktikát. A játékosok az első perctől kezdve maximálisan partnerek.

Tököli Attila beszélt a célokról és a tervekről is.

- Nem feltétlenül az a célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot, persze mindenki nyerni szeret, én is, és a játékosok is. Ennél is fontosabb azonban, hogy a fiatalok a felnőtt futballban tudjanak fejlődni. Sok 16, 17, 18 éves játékosunk van, akik tehetségesek, de minél több éles meccsre van szükségük. Azt mondtam nekik, hogy a szezon végén akkor leszek elégedett, ha néhányan felkerülnek az első csapatunkhoz, vagy esetleg NB II-es klubokhoz tudnak igazolni. Ugyanazt a játékot próbáljuk játszani, mint a felnőtt együttesünk, így a fiúknak sokkal könnyebb lesz majd a beilleszkedés Csertői Aurél csapatába.

A szakvezető elmondta azt is, hogy milyen edzőnek tartja magát.

- Őszinte és következetes próbálok lenni a srácokkal. Mindig mindent megbeszélünk, számíthatnak rám, de én is rájuk. Négy évig dolgoztam Csertői Aurél mellett, így tőle is rengeteget tanultam, amit megpróbálok vezetőedzőként kamatoztatni. Jól ismerem azt a fajta stílust, taktikát, amit ő képvisel, ezért úgy gondolom hitelesen tudom átadni a játékosaimnak.Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.7829 )