Hír: TÁMADÓT IGAZOLTUNK
(Kategória: NB I.)
Küldte: Zomborka
2018 augusztus 13 - hétfő, 18:37


Remili Mohamed 1+1 évre írt aláEgy plusz egyéves szerződést kötöttünk Remili Mohameddel, aki legutóbb a Vasasban futballozott. 

Új szerzeményünk 1985. május 31-én született Algériában, 7 éves korától él Magyarországon, édesanyja magyar. Pápán mutatkozott be az NB I-ben, majd játszott Szolnokon, a Vasasban és Újpesten is. Szerepelt a magyar U20-as válogatottban.

- Éreztem, hogy nagyon akarnak Pakson, szimpatikus volt az a koncepció, amit felvázoltak. Haraszti Zsolt és Csertői Aurél személye fontos szerepet játszott a döntésemben, mindketten ragaszkodtak a leigazolásomhoz. Egy stabil csapatról van szó, csalóka a négy meccsen szerzett két pont. Erős keretünk van, merészebb álmaink is lehetnek. Érdekesség, hogy pályafutásom alatt a mindenkori csapataimmal a Pakstól szenvedtem el a legtöbb vereséget. Szeretném meghálálni a bizalmat, nagyon motivált vagyok – mondta az új támadónk.

Remili 183 NB I-es meccsen 30 gólt szerzett. Csapatunkban a 16-os mezben játszik majd.Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.7835 )