Hír: NEM KAPTUNK GÓLT
(Kategória: NB I.)
Küldte: Zomborka
2018 szeptember 04 - kedd, 08:26


Legutóbb május ötödikén a Vasas elleni győzelmünknél fordult ez előA jelenleg futó bajnokság hetedik fordulójára került sor szombaton a DVTK - PAKSI FC bajnoki mérkőzésre, amelynek gól nélküli pontosztozkodás lett a végeredménye. A találkozó összefoglalóját ITT nézheti meg.

Igaz nem sikerült gólt szereznünk, bár helyzeteink adódtak, ugyanakkor örvendetes tény, hogy ellenfelünk sem tudott betalálni a mi kapunkba. Ez ebben a szezonban először fordult elő. Azonban ha ide vesszük az elmúlt bajnokságot is, akkor erre legutóbb május ötödikén a Szusza Ferenc Stadionban megrendezett Vasas FC - PAKSI FC (0:1) meccsen volt példa. Összefoglaló ITT. Azóta tíz olyan összecsapásra került sor, ahol, még ha nyertünk is, sajnos gólt is kaptunk.

Nem kezdtük jól a szezont, hiszen Mezőkövesden kikaptunk a nyitányon, de a legutóbbi négy mérkőzésünk, az ezeken elért eredmények biztatóak lehetnek a válogatott miatti szünet utáni folytatásra. Döntetlent játszottunk az Újpest ellen itthon (1:1), majd a Groupamában szintén bravúr döntetlennel (1:1) zártunk a Fradi ellen. Utána már ismét hazai környezetben megszereztük első győzelmünket a Puskás Akadémia ellen (3:2). Diósgyőrben ikszelni (0:0) pedig nem egy rossz eredmény. Az eddigi hét fordulóban megszerzett hét pontunkkal jelenleg a nyolcadik helyen állunk. Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.7870 )