Hír: PÉNTEKEN MECCS LESZ
(Kategória: NB I.)
Küldte: Zomborka
2018 szeptember 05 - szerda, 15:51


Edzőmérkőzést játsszunk az NB II-es Kaposvárral a Fehérvári útonSzünet lesz az NB I-es bajnokságban, a hétvégén nincsen forduló. Ennek oka, hogy az "A" válogatott két tétmérkőzést is lejátszik a most induló Nemzetek Ligájában. Szombaton (09. 08.) Finnországban, míg kedden (09. 11.) itthon, Görögország ellen lépnek pályára. Ezek a meccsek lesznek az egykori Budapest Honvéd sikeredzőjének, Marco Rossinak első találkozói, mint szövetségi kapitány. Sok sikert kívánunk innen is a válogatottnak!

A kimaradó tétmérkőzés okán úgy döntött Klubunk szakmai stábja, hogy beiktat a programba egy edzőmérkőzést. Erre most péntek (09. 07.) délelőtt kerül sor, kezdés 11 órakor. Ellenfelünk az NB II-es Kaposvári Rákóczi lesz, amely csapattal a felkészülési időszakban is összecsaptunk már. Akkor egy-egyes döntetlen lett az eredmény, gólunkat Simon András szerezte.

A Somogy megyei zöld-fehérek jelenleg a Merkantil Bank Liga NB II negyedik helyén állnak, négy győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel. Javuló formát mutatnak, hiszen az első meccsen kikaptak a Gyirmóttól, utána következett a két iksz, Kazincbarcika és Mosonmagyaróvár. Most zsinórban négy meccset nyertek, győztek a Budaörs, a Cegléd, a Zalaegerszeg és Monor ellen.

A mérkőzésre a belépés díjtalan, kezdés 11 órakor a Fehérvári úti stadionban. Várunk mindenkit!Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.7875 )