Hír: LEGYŐZTÜK A MEZŐKÖVESDET
(Kategória: NB I.)
Küldte: Zomborka
2018 október 27 - szombat, 17:03


Mindkét félidőben szereztünk egy-egy gólt.Az OTP Bank Liga 2018/2019 12. fordulójában hazai pályán csaptunk össze a Mezőkövesd Zsóry FC-vel. A találkozó 2-1-es eredménnyel zárult. A történtek rövid összefoglalása:

I. félidő:
 
Az első félidő első része nagy küzdelmet, és kevés helyzetet hozott, inkább a két tizenhatos között folyt a játék, ami igaz nem túl nagy, de mégis labdabirtoklási fölényt jelentett a számunkra. Egyszer Kulcsár, és egyszer Haraszti került olyan szituációba, amiből akár ziccer is lehetett volna, de az utolsó passzok nem sikerültek jól. Az első komoly lehetőségünk a 36. percben érkezett el, amikor Haraszti szögletét Gévay fölé fejelte nem sokkal.
A 42. percben megszereztük a vezetést, amiről elmondhatjuk, hogy már érett. Átvettük az irányítást, és Hahn a tizenhatoson belül ráfordult a kapura, majd lőtt, és bár Dombó beleért, de a labda továbbgurult, és szépen lassan átjutott a gólvonalon. 1:0
Hahn két perccel később növelhette volna előnyünket, de a hosszúba elcsavart labdáját Dombó megfogta.

II. félidő:

A kövesdiek megnyomták a második félidő elejét, de jól védekeztünk, így nem került veszélybe a kapunk. A 70. percben aztán sikerült növelni az előnyünket: Haraszti ívelt balról középre egy szabadrúgást, Gévay pedig a bal sarokba fejelt. Nem sokkal később Molnár 14 méteres lökete csattant a jobb kapufán. A 81. percben Kecskés próbálkozott 18 méterről, a labda azonban elkerülte a kaput. A hosszabbítás első percében Molnár alakította ki a 2-1-es végeredményt. 

 

Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.7966 )