Hír: ZSINÓRBAN A 7. IKSZ
(Kategória: NB I.)
Küldte: Zomborka
2018 november 24 - szombat, 17:02


Az Újpest FC - PAKSI FC bajnoki mérkőzés összefoglalójaAz OTP Bank Liga 2018/2019 15. fordulójában Újpest FC - PAKSI FC összecsapásra került sor a Szusza Ferenc Stadionban. A találkozó egy-egyes eredménnyel zárult. A meccs összefoglalója:

I. félidő:
Az első félidő 40 perce, be kell látnunk, nem a miénk volt. Az újpestieknek sikerült elérniük, hogy az történjen a pályán, amit ők szeretnének. Sorra rúgták a szögleteket, de a 37. percig komolyabb lehetőséget nem tudtak kialakítani. Ekkor kétszer is gólt szerezhettek volna, de sem a fejesük, sem a lövésük nem ért célba. Ugyanakkor az utolsó 5 perc a miénk volt. Kijöttünk a szorításból, sé három szögletünkből kettő is életveszélyes volt. Haraszti bal oldali sarokrúgásait Papp fejelte kapura, de sajnos egyik sem jutott a hálóba.

II. félidő:
A második játékrészben hasonlóan folytatódott a mérkőzés, mint az elsőben. Nyomott az Újpest, aminek meg is lett az eredménye a 60. percben. Zsótér labdáját a kilépő Rácz mellett Beridze becsúszva lőtte a kapunk közepébe. A gól felrázott bennünket, és rendre eljutottunk ellenfelünk tizenhatosára. Papp a 79. percben fejjel egyenlíthetett volna, de a labda a bal kapufa mellett kiment. De jött a 84. perc, amikor Haraszti labdájával Bartha kapura fordult, majd jobbal kilőtte a hosszú oldalt. Ugyan mindkét csapat megnyomta a végét, de gól már nem született.

Végeredmény: 1:1Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8008 )