Hír: A 8. KÖR KÖVETKEZIK
(Kategória: NB I.)
Küldte: Zomborka
2018 december 04 - kedd, 20:50


Siófokon juthatunk tovább a legjobb 16 közé a Magyar KupábanFolytatódnak a Magyar Kupa 2018/2019-es kiírásának küzdelmei a 8. fordulóval. Mi az NB II jelenlegi 18. helyezettjének otthonába látogatunk el. A BFC Siófok - PAKSI FC mérkőzés 2018. december 5-én 15 órakor kezdődik.

Mind a Siófok, mind mi, két-két meccset játszottunk le eddig a Magyar Kupában. Ellenfelünk először az NB III-as Szeged-Grosics Akadémián jutott túl, idegenben egy-nulára győztek. Majd következett a Megyei I. osztályban szereplő Kalocsai FC, ahol ismét idegenben, szintén egy-nullára tudtak nyerni. Ezeken a találkozókon nem a csapat első számú kapusa, egykori játékosunk Molnár Péter védett, hanem Benke András. Kérdés, hogy ellenünk Mihalecz István, vajon kit állít a kapuba?

Mi először a Megyei I. osztályú Thermal Spa Siklós FC-t győztük le otthonukban öt-nullára, majd következett az NB II-es Aqvital FC Csákvár. Idegenben úgy sikerült kettő-egyre nyernünk, hogy a vezetést a hazaiak szerezték meg, majd két perc alatt megfordítottuk a találkozót. Velük egyébként már tavaly is összekerültünk, akkor az ő legyőzésükkel kerültünk a legjobb 16 közé, amivel történelmet írtunk. Ha most sikerülne a továbbjutás Siófokon, akkor beállítanánk az eddigi legjobb kupaeredményünk. Csertői Aurél úgy fogalmazott:

- Nem is lehet más a cél, csak a továbbjutás. Tiszteljük ellenfelünket, minden bizonnyal nehéz dolgunk lesz, de ismét szeretnénk ott lenni a legjobb tizenhat között.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, ha 90 perc után döntetlen az állás, akkor kétszer 15 perc ráadás következik. Ha a hosszabbítás sem hozna eredményt, akkor tizenegyesekkel dől el, hogy ki kerül a legjobb 16 csapat közé.

A mérkőzés játékvezetője Oláh Gábor, míg az asszisztensek Vígh-Tarsonyi Gergő és Kovács II. Gábor lesznek.

Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8029 )