Hír: Szekszárdi UFC - PAKSI FC II 0 - 1
(Kategória: NB III)
Küldte: Méhes Tamás
2019 január 31 - csütörtök, 14:32


Tartalékcsapatunk lejátszotta második felkészülési mérkőzését is.Szerdán délután második számú csapatunk Szekszárdra utazott, hogy a hosszú felkészülési időszakban ismét edzőmérkőzést játsszon. A hétvégi Budaörs elleni siker után ismét győzelmet könyvelhetett el Tököli Attila csapata. Gólunkat Adamcsek Máté szerezte.   
 
„Úgy gondolom, egy megérdemelt győzelmet arattunk. A hét elején is keményen dolgoztunk, nem törődtünk a frissességgel. Ehhez képest jól mozogtak a srácok, továbbá folyamatosan próbálták betartani, amit megbeszéltünk. Ellenfelünknek nagyon kevés lehetősége volt, hogy gólt szerezzen, mi pedig a gólunk és a számtalan helyzetünk mellett két kapufát is rúgtunk. Mondhatni, egész jó százalékban visszakaptuk azt, amit szerettünk volna látni. Még a felkészülési út elején járunk, de reméljük, minden így fog folytatódni” - értékelte a találkozót vezetőedzőnk.
 
Természetesen a felkészülés nemcsak monoton edzésekkel dübörög tovább, szombaton a Ménfőcsanak ellen bizonyíthatnak fiataljaink. Az edzőmérkőzést 14:00-kor a Fehérvári úti stadionunk edzőpályáján rendezik.
 
tartszek2.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8115 )