Hír: Szurkolói információk
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2019 február 08 - péntek, 11:40


Beléptetés és az új lelátók megközelítése - minden, amit tudni érdemes szombatra.Csapatunk szombaton 17:00-kor a Szombathelyi Haladás együttesét fogadja Fehérvári úti stadionunkban. Kapunyitás: 15:00. Jegyvásárlással kapcsolatos információk IDE kattintva érhetőek el. 
 
Ez lesz az első mérkőzés, ahol szurkolóink már az új lelátókon foglalhatnak helyet. Fontos azonban, hogy a létesítmény területén a munkálatok még zajlanak - hisz’ az utolsó fázisban az A-lelátót és a főépületet alakítják ki -, ezért szurkolóink fokozott figyelmét kérjük a hazai rendezésű párharcokra való kilátogatás során. Továbbá vegyék figyelembe az alább, segítségként leírt beléptetési és az új lelátók megközelítési útvonalait.

Beléptetés 

A Fehérvári út és a Szérűs utca sarkánál új beléptetési pont került kialakításra. Fontos, hogy szurkolóink csak ezen az egy helyen tudnak a stadionba bejutni! 

Közlekedési útvonalak, lelátók megközelítése 

A kapukon történő áthaladást követően, egyenesen haladva, bal kéz felől a C-szektor közelíthető meg. 

Továbbsétálva, majd balra fordulva a B-szektorhoz érkeznek nézőink. 

Fontos információ, hogy a találkozót követően, visszafelé csak ugyanezen az útvonalon hagyható el a stadion! 

A vendég szurkolók beléptetése és közlekedési útvonala változatlan maradt.

Parkolás

A mérkőzés ideje alatt a környező utcákban, a KRESZ szabályainak megfelelően parkolhatnak a gépjárművek, de lehetőség szerint, aki teheti, ne autóval érkezzen a stadionhoz.

További információk

Szurkolóink ajándékboltunkat a C-lelátó alatt találják, ahol munkatársunk már egy órával a kezdő sípszó előtt várja az érdeklődőket. 

A mosdók és a büfék szintén a tribünök alatt kaptak helyet.  
 
 stadion.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8133 )