Hír: Tököli: mind a 14 forduló fontos lesz
(Kategória: NB III)
Küldte: Méhes Tamás
2019 február 19 - kedd, 10:07


Március 3-án indul az NBIII. tavaszi idénye, ennek apropójából vezetőedzőnkkel beszélgettünk.A felkészülési időszak legelején kérdeztünk utoljára hosszabban, az bő másfél hónapja volt, hogy látod, az akkor általad felvázolt terveid sikerült megvalósítani a csapattal? 
 
Úgy gondolom, amit a munkában elterveztünk, azt mind meg tudtuk csinálni, és a felkészülési mérkőzéseink is úgymond teljesen rendben voltak. A kis létszámunk miatt a terhelés elég keményre sikeredett a tréningek melletti heti két edzőmeccsek sorozatával. Most kicsit előtérbe került egy-két kisebb sérülés és betegség, de remélem, hogy a jövő hét végére minden rendben lesz, és úgy tudunk majd elrajtolni, ahogy kell. 
 
Hogy fog kinézni az utolsó másfél hét programja? 
 
Össze kell kapnunk magunkat, hiszen még ezen a héten is vár ránk további két edzőmérkőzés, ugyanakkor előkerül már a taktika és a frissítés is, mint fő szempont. 
 
Említetted a frissességet, nem félsz attól, hogy a heti két tréningmeccs nagyon leterhelte a csapatot a felkészülési időszakban? 
 
Véleményem szerint a mérkőzésnél jobb edzés nincs, és ezzel a játékosok is mind egyetértenek. Ezt figyelembe véve ezzel nem lesz/lehet gond. 
 
Melyik volt az a felkészülési találkozó, ami a tanulás szempontjából a legtöbbet jelentette? 
 
Minden barátságos összecsapásunkból lehetett tanulságot levonni, még a 0-0-ra végződőkből is. Sokszor sok minden közrejátszott, elég, ha csak arra gondolok, hogy egyszer rendes gyepen, másszor műfüvön kellett fociznunk, de összességében az nem néz ki rosszul, hogy nem szenvedtünk vereséget a tél folyamán. 
 
Mennyire tekintesz előre a tavaszi NBIII-as sorsolásnál, fordulóknál? 
 
Én mindig csak egy, a soron következő mérkőzésre fókuszálok, ugyanakkor azt látni kell, hogy mind a 14 találkozó igencsak fontos lesz számunkra. 
 
Második számú csapatunk az első tétmérkőzését a Szentlőrinc SE ellen vívja. A találkozóra március 3-án, 14:30-as kezdettel, Pakson kerül sor.
 
tokin1.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8159 )