Hír: Fontos három pont a tét
(Kategória: NB III)
Küldte: Méhes Tamás
2019 március 06 - szerda, 11:16


Második számú csapatunk a Kecskemét gárdája ellen készül.NBIII-as együttesünk a bajnokság 18. fordulójában a Kecskeméti TE csapatát fogadja. A mérkőzés vasárnap, 14:30-as kezdettel kerül megrendezésre stadionunkban. A lila-fehérek három hellyel előznek meg minket a tabellán, de a pontkülönbség mindösszesen hat egységnyi, így egy esetleges győzelemmel megkezdhetnénk a felzárkózást a rangsorban. 
 
A hét közepén vezetőedzőnket arról kérdeztük, mit vár a találkozótól, valamint hogyan készíti fel csapatát vasárnapra. „Ugyanolyan keményen készülünk, mint a többi meccsünkre. Bízom benne, hogy a múlt héten, a listavezető ellen elért döntetlenből erőt tudunk meríteni most hétvégére is. Az őszi találkozásunk alkalmával tipikus egygólos párharcot vívtunk. Úgy vélem, ellenfelünk most sem fog nekünk rontani. Hátul stabilitás kell, elől pedig ki kell használni az adódó helyzeteinket. Szeretnénk begyűjteni a három pontot” - így Tököli Attila
 
„Bizakodásra adhat okot, hogy a mögöttünk hagyott hétvégén két gólt is tudtunk szerezni az első helyezett ellen” - ezek már Zachán Péter csapatkapitányunk gondolatai. „Ismét hazai pályán játszunk, ez plusz segítség lehet számunkra. Mivel ellenfelünk pontszámban közel áll hozzánk, győzelmünkkel sokat tehetnék az előrelépés felé.” 
 
Tartalékcsapatunk tehát fontos összecsapás elé néz, reméljük, minden úgy sikerül nekik, ahogy azt eltervezték.
 
NBIII. Közép csoport, 18. forduló
2019. március 10.,14:30
PAKSI FC II - Kecskeméti TE
PAKSI FC Stadion 

havar1.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8204 )