Hír: Hódmezővásárhelyi FC - PAKSI FC II 0 - 1
(Kategória: NB III)
Küldte: Méhes Tamás
2019 március 19 - kedd, 09:22


Második számú csapatunk hazahozta a fontos három pontot Csongrád megyéből.A Hódmezővásárhelyi FC kerete

Kezdők: Krnács, Jankelic, Komáromi, Szabó, Bódai, Hrabovszki, Mezei, Katona, Csordás, Besztercei, Povázsa

Cserék: Varga, Tóth, Huszár, Darida, Vas, Rácz, Balogh

Csapatunk összeállítása

Kezdők: Szabó, Berdó, Nagy R., Györgye, Kesztyűs, Kiliti, Opavszky, Szalai, Adamcsek, Pál, Süvöltős

Cserék: Pámer, Bognár, Zachán, Kovács, Horváth, Nagy Á.

Gólszerző: Szabó (ög.)

„Összességében azt kaptuk a találkozótól, amit vártunk. Egy rendkívül agresszív, időnként a durvaság határait súroló ellenfél ellen játszottunk, így a küzdelem dominált a mérkőzésen. Annak ellenére becsülettel próbálkoztunk, hogy nagyon sok lehetőségünk nem adódott a kilencven perc folyamán. Hála Istennek azonban volt egy olyan szituáció, aminek következtében végül a hazaik kapujában kötött ki a játékszer, ez értékes három pontot ért számunkra” - értékelte vezetőedzőnk, Tököli Attila az összecsapást.
 
A mérkőzést követően Zachán Péter is nyilatkozott honlapunknak, aki úgy utazott el és játszott ezen a mérkőzésen 20 percet, hogy egy nappal korábban, az OTP Bank Liga 25. fordulójában, NBI-es csapatunk Budapest Honvéd elleni, idegenbeli mérkőzésén 90 percet töltött a pályán. „A szombati NBI-es meccset követően magam hívtam fel Tököli Attilát, hogy szeretnék velük tartani vasárnap, hiszen tudtam, hogy kevesen vannak, én pedig úgy éreztem, egy félidőnyit mindenképpen bírok még. Rátérve a mérkőzésre: láttam a csapaton, hogy mindenki kellően motivált, ami talán annak is köszönhető, hogy a héten sokat beszélgettünk a meccs fontosságáról. Mindenkin látszott, hogy fontos számára a győzelem, minden csapattársam úgy állt a találkozóhoz, hogy nyernünk kell. Örülök, hogy ezt aztán sikerült megvalósítanunk. Ezúton is gratulálok az egész csapatnak” - nyilatkozta honlapunknak védőnk, akinek a hozzáállását példaértékűnek nevezete NBIII-as vezetőedzőnk.
 
hopah2.jpg
 
Győztes mérkőzésünkkel és az azzal járó plusz három egységgel a 14. helyen tanyázó Hódmezővásárhelytől így már csak 3 pontra vagyunk, de a többiekhez is közelebb tudtunk lopakodni. A 15. helyezett Makó FC a Budapest Honvéd II otthonában szenvedett 2-0-s vereséget (hátrányunk velük szemben 2 pont), míg a 13. Szekszárdi UFC az Iváncsa KSE gárdája ellen vesztett 3-1-re (hátrányunk velük szemben 5 pont).
 
A következő mérkőzésünk:
NBIII. Közép csoport, 20. forduló
2019. március 23.,15:00
PAKSI FC II - Kozármisleny FC
PAKSI FC StadionEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8231 )