Hír: PAKSI FC II - Kozármisleny FC 3 - 0
(Kategória: NB III)
Küldte: Méhes Tamás
2019 március 23 - szombat, 19:50


Második számú csapatunk ismét értékes három ponttal gyarapodott.Csapatunk összeállítása

Kezdők: Szabó, Hahn, Nagy R., Györgye, Kesztyűs, Zachán, Kiliti, Opavszky, Szalai, Pál, Berdó

Cserék: Pámer, Cseke, Bognár, Lőrincz, Kovács, Nagy Á., Süvöltős

A Kozármisleny FC kerete

Kezdők: Ipacs, Rácz Á., Rácz F., Pergel, Márkvárt, Horvát, Kocsis, Racskó, Füredi, Turi, Bodor

Cserék: Molnár, Tóth, Havasi, Tóth, Fiáth

Gólszerzők: Nagy R. (14’, 54’) és Kesztyűs (78’)

„Jól kezdtük a mérkőzést, és a vezetést is sikerült megszereznünk. Három perccel később, egy fegyelmezetlenségből adódóan ellenfelünk megfogyatkozott, de ez nem a mi problémánk volt. A továbbiakban még több helyzetet alakítottunk ki, amiből még kétszer eredményesek tudtunk lenni, így a végére magabiztos győzelem lett. Összességében úgy gondolom, megérdemelt sikert arattunk, amire nagy szükségünk volt. Pozitívum, hogy ismét nem kaptunk gólt. Remélem, emiatt a jövő héten ugyanilyen hozzáállással, lelkesedéssel és önbizalommal lépünk majd pályára, hisz’ ez eredményre vezet” - értékelte vezetőedzőnk, Tököli Attila az összecsapást. 
 
A mérkőzést követően harmadik gólunk szerzője, Kesztyűs Barna is nyilatkozott honlapunknak. „Úgy érzem, akárcsak egy hete Hódmezővásárhelyen, ismét csapatként működtünk. Úgy vágtunk neki a találkozónak, hogy fontos három pontot kell begyűjtenünk, és ez az elszántság mindenkin látszott is. Jól kezdtünk, mi uraltuk a mérkőzést, majd a kiállítás után számomra már teljesen egyértelművé vált, csak nyerhetünk. Azért akadt vendégeinknek is helyzete, de ezeket nem tudták értékesíteni, ahogy szokták mondani, csak jó csapatnak lehet szerencséje. A második gólunk már teljesen megnyugtatott minket, néha talán túlságosan is, a harmadik találattal pedig lezártunk a mérkőzést. Remélem, a továbbiakban is így folytatjuk, de azért, hogy ilyen eredmények szülessenek hétről hétre, tennünk is kell.”

koz3.jpg
Kattints a képre a galériához!
 
A játéknap abszolút győztesének tekinthetjük magunkat, hiszen a Makó és a Hódmezővásárhely is vereséget szenvedett, előbbi 1-3-as vereségbe futott bele otthon a Szentlőrinc ellen, míg utóbbi 2-0-ra kapott ki a Kecskemét otthonában. Sikerünkkel mindkét csapatot magunk mögé utasítottuk, így a 17 ponttal a 14. helyre ugrottunk. A 13. PMFC-nek 20 egysége van, tőlük a Budapest Honvéd II vitte haza a pontokat. A teljes tabella IDE kattintva érhető el. Csapatuk megkezdte tehát a felzárkózást, amit a jövő héten a 4. helyezett Dunaújváros stadionjában folytathat.   
 
A következő mérkőzésünk:
NBIII. Közép csoport, 21. forduló
2019. március 31.,17:00
Dunaújváros - PAKSI FC II
Dunaújvárosi StadionEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8241 )