Hír: Heti program
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2019 április 15 - hétfő, 12:03


Hétvégén a DVTK otthonában vendégszereplünk a 29. fordulóban.Az elmúlt szombaton a Puskás Akadémia csapatát fogadtuk, a közvetlen riválisunk elleni párharcunk azonban nem hozott gólt, így a tabellán egy pontot írtak jóvá együttesünknek. Ezen a héten azonban már a diósgyőri túránkra kell koncentrálunk, ahol szintén fontos összecsapásra kerül majd sor a bajnokság célegyenesében.

„Nehéz hét elé nézünk. Úgy gondolom, a mögöttünk hagyott hétvégi döntetlen ellenére, sikerült a csapatnak előrébb lépnie, első sorban akaratban. A PAFC ellen odatettük magunkat, és nyerhettünk is volna. Sajnos ez nem sikerült, így most Diósgyőrben kell három pontot szereznünk. Következő ellenfelünket is jól ismerjük már, de a héten további elemzéseket végzünk, ami a DVTK játékát illeti. Szeretnénk irányítani a meccsen, de ellenfelünk egy jó csapat, így ha lehetőségeink adódnak, be kell találni a kapuba” - vélekedett Papp Kristóf, akit a hétfői edzés előtt kérdeztünk. 
 
Játékosainknak vezetőedzőnk, Csertői Aurél minden nap vezényel tréninget, valamint kétszer a már megszokott videózásra is sor kerül. A nagy távolság miatt csapatunk pénteken délután utazik Diósgyőrbe, hogy a szombati meccsnapra mindenki kipihent legyen és a lehető legjobb formáját tudja nyújtani. Ismét fontos találkozó vár ránk. Hajrá, Srácok! 

OTP Bank Liga, 29. forduló 
2019. április 20.,17:00
DVTK - PAKSI FC
Diósgyőr, DVTK Stadion 
 
A mérkőzéssel kapcsolatos szurkolói tájékoztatóval (jegyvásárlás, utazás, beléptetés…) kedden jelenkezünk itt, a hivatalos honlapunkon. 
 
dvhet1a.jpg
7. forduló: DVTK - PAKSI FC 0 - 0, 18. forduló: PAKSI FC - DVTK 1 - 2
 
Nézzük további, kiemelt csapataink hétvégi programjait:

NBIII. Közép csoport, 24. forduló
2019. április 21.,16:30
PAKSI FC II - SZEOL SC
Paks, PAKSI FC Stadion

U19 II. osztály, 24. forduló
2019. április 18.,10:00
PMFC - PAKSI FC
Pécs, PMFC Stadion

U17 II. osztály, 24. forduló
2019. április 19.,11:00
PAKSI FC - Vasas Kubala Akadémia
Paks, PAKSI FC Stadion

U16 II. osztály, 24. forduló
2019. április 19.,11:00
PAKSI FC - Vasas Kubala Akadémia
Paks, PAKSI FC Stadion
 
Borítókép: www.nemzetisport.huEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8296 )