Hír: Cseke Benjámin visszatért az NBI-be!
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2019 április 15 - hétfő, 17:51


Középpályásunk a múlt hétvégén kapott először lehetőséget csapatunk zöld-fehér mezében.Jó rég már, de beszámoltunk a sérülésedről. Nem árt azonban feleleveníteni, mi volt a gond, valamint azt, hogy jött rendbe. 
 
A combközelítő izmommal volt egy makacs sérülésem, ami sajnos sokáig elhúzódott. Folyamatos fájdalommal tudtam csak edzeni, majd egy kő kemény, nyolc napon át tartó speciális, rehabilitációs trénerekkel történő etapot követően elmúltak a fájdalmaim, de megelőzés céljából továbbra is külön erősítenem kell a lábam. 
 
A fokozatosság elvét betartva előbb két NBIII-as összecsapáson szerepeltél, majd jött a múlt szombat… 
 
Igen, hála Istennek a Puskás Akadémia ellen már szerepet tudtam vállalni. A rövid játékidő ellenére jól éreztem magam a pályán. Nagy öröm volt számomra, hogy hosszú idő után újból az NBI-ben szerepelhettem. 
 
Hogy látod jelen helyzeted? 
 
Most úgy érzem, hogy százszázalékos állapotban vagyok. Ugyanakkor a következő lépés, hogy a formám is visszanyerjem, hiszen sok meccset hagytam ki, így a mérkőzésrutinom még nem az igazi. Ebben mindenképpen fejlődnöm kell, de remélhetőleg ez is minél hamarabb helyreáll. 
 
Az idei szezonban már a célegyenesben vagyunk, mik a céljaid a jövőben? 
 
Remélem, egyre több játéklehetőséget kaphatok majd. Nyilván ezért az edzéseken meg kell mutatnom, hogy ezt meg is érdemlem, de még egyszer mondom, jelenleg nagyon örülök annak, hogy ismét pályára léphettem az első osztályban.
 
csekdeb2.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8297 )