Hír: Szurkolói információk a szombati túrához
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2019 április 16 - kedd, 17:28


Jegyvásárlás, árak, megközelítés, beléptetés…Csapatunk az OTP Bank Liga 29. fordulójában, Diósgyőrben, a DVTK vendégeként lép pályára a hétvégén. A mérkőzés szombaton, 17 órás kezdettel kerül megrendezésre. Az összecsapásra csak online vagy a mérkőzés helyszínén (a megadott időponttól) válhatók ki a belépők.

Jegyvásárlás
 
Fontos információ, hogy a DVTK Stadionba történő belépéshez szurkolói kártya nem kötelező és regisztráció sem szükséges!
 
Online jegyvásárlás már elérhető a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. 
 
Vendéglátónk arra kéri szurkolóinkat, hogy a belépőket lehetőség szerint elővételben vegyék meg, mivel mérkőzés napján csak egy vendégpénztár üzemel.
 
Szurkolóink személyesen, a mérkőzés napján 16:00-tól tudnak majd belépőket vásárolni az összecsapásra a stadion vendégpénztárainál.

Árak 
 
A vendégszektorba elővételben egységesen 1500 forint a jegy ára, ami a mérkőzés napján 1800-ra módosul.

Megközelítés
 
Természetesen Diósgyőrbe is indul szurkolói busz, amelyre jelentkezni a +3620/478-58-95-ös telefonszámon lehet. Indulás a Fehérvári úti stadionunktól 11:00-kor. 

Beléptetés
 
Kapunyitás a kezdés előtt egy órával, 16 órakor lesz.
 
A vendégszektor „U” jelzéssel van ellátva.

Parkolás 
 
A nem szervezett utazással a helyszínre érkező szurkolóink az „U” szektor mögötti elkerített vendégparkolóban tudják elhelyezni autóikat. A parkoló a Lórántffy Zsuzsanna utca felől, a DVTK Akadémia előtt elhaladó Sportliget utcán keresztül érhető el. 
 
Egyebek
 
Vendéglátónk szurkolóinkat büfével és értékmegőrzővel várja.Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8301 )