Hír: Egy győzelem, egy vereség a lányoknál
(Kategória: NŐI LABDARÚGÁS)
Küldte: Méhes Tamás
2019 április 30 - kedd, 13:07


Három csapatunkból ketten léptek pályára a hétvégén. Jegyzőkönyvek, értékelések… Leány U16 HNP Dél-nyugati csoport, 11. forduló: PAKSI FC - Szekszárdi UFC 5 - 1 (3 - 1) 

Kezdők: Kulcsár, Berta, Sereg, Somogyi, Patai, Lickert, Vámosi, Kiss, Bodajki

Cserék: Gaál, Udvardi, Tancsa 
 
Góljainkat Lickert (4’, 63’), Bodajki (14’) és Vámosi (23’, 56’) szerezték. 
 
„Első perctől csapatunk dominált a találkozón, így hamar meg is szereztük a vezetést, ami pozitív és megnyugtató volt számunkra. Az első félidő végén már három volt a különbség. Labdabirtoklásban és helyzetkialakításban is ellenfelünk fölé nőttünk. Megérdemelt győzelmet szereztünk úgy, hogy végig uraltuk a mérkőzést” - vélekedett Kneller Balázs vezetőedzőnk. 
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el. 
 
Leány U14 Dél-nyugati csoport, 11. forduló: PAKSI FC - Szent Mihály 1 - 4 (0 - 1) 

Kezdők: Gaál, Fodor, Bachusz, Zufall, Asztalos, Tancsa, Patai, Győrfi, Sereg 

Cserék: Lusinszki, Szilágyi, Kovács 
 
Gólunkat Szilágyi (68’) szerezte.

„A hétvégi fordulóban a bajnokság legnagyobb esélyesét fogadtuk hazai pályán. A tavaszi jó kezdésünknek köszönhetően jó hangulatban és felkészülten vártuk a találkozót, de tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk. A lányok az egész mérkőzésen egyenrangú ellenfelei voltak a bajnokesélyes csapatnak, és küzdeni tudásból ismét jelesre vizsgáztak. Meg kell említeni, hogy az őszi mérkőzésen a végeredmény 16-0 lett a Szent Mihály javára. Ennek tükrében jelentős előrelépést könyvelünk el az eredményben, de ami fontosabb, a mutatott játékban is. A vereség ellenére gratulálok a lányoknak, csak így tovább a hátralévő három fordulóban is” - értékelt Győrfi Péter vezetőedzőnk. 
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el. 

Az U19-es korcsoportunk a mögöttünk hagyott hétvén úgynevezett szabadhétvégés volt, tehát nem játszott bajnoki mérkőzést.Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8335 )