Hír: U16-os gárdánk szép győzelmet gyűjtött be
(Kategória: UTÁNPÓTLÁS)
Küldte: Méhes Tamás
2019 május 07 - kedd, 10:05


 A legidősebbeknél sajnos elmaradt a bravúr - három csapatunk volt pályán a fordulóban.U16-os korosztályunk kiváló teljesítmény nyújtva, megérdemelten nyert. 
 
II. osztály, 26. forduló: PAKSI FC - UTE 5 - 1 (2 - 1) 

Kezdők: Lakatos-Lengyel, Vas, Túri, Vén, Ribár, Szendrei, Barabás, Rohoska, Tarczal N., Paksi, Sági 

Cserék: Tarczal K., Balogh, Solt, Budai, Madár, Fuják, Osztermájer 
 
Góljainkat Paksi (19’), Szendrei (28’, 55’, 72’) és Balogh (84’) szerezték. 

A csapat remekül játszott, sakk-matt gólokat rúgtunk, ezen kívül tizenegyest hagytunk ki és sok lehetőséget készítettünk elő. Úgy gondolom, lenézett minket az ellenfél, mi pedig erre jól reagáltunk,  volt bennünk kurázsi. Profi teljesítmény volt, gratulálok a csapatnak” - értékelt Osztermajer Gábor vezetőedzőnk.  
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el. 

U17-es gárdánk nagyot küzdött a fővárosi lila-fehérek elleni győzelméért. 
 
II. osztály, 26. forduló: PAKSI FC - UTE 3 - 1 (2 - 1)

Kezdők: Kovács, Vas, Varga, Túri, Görög, Papp, Bognár, Szendrei, Teffner, Vargyas, Ribár

Cserék: Fábián, Sörös, Rohoska, Tarczal, Pál
 
Góljainkat Szendrei (13’, 14’) és Varga (80’) szerezték.

„Nagyon értékes három pontot szereztünk úgy, hogy több alapemberünk is hiányzott. Győzelmünk értékét növeli, hogy jelentősen igénybe kellett vennünk az U16-os csapatunk „segítségét”. A mérkőzést jól kezdtünk, szép akcióink voltak és gólhelyzeteket alakítottunk ki. Az első félidőben teljes kontroll alatt tartottuk az összecsapást. A második játékrészben voltak nehéz időszakaink, szenvedtünk, de megőriztük a kapunkat a góltól. Ezeket a periódusokat egy újbóli találattal tudtuk megtörni, ami el is döntötte a találkozó végkimenetelét. Összegezve: nagyot küzdöttünk, talán néha szerencsénk is volt, de nem érdemtelen a sikerünk. Nem száz, százötven százalékot nyújtott mindenki” - vélekedett Kindl István vezetőedzőnk.
 
Jó teljesítményt nyújtott: Görög, Kovács, Teffner, Varga, Szendrei, Papp
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el. 

U19-es együttesünk pont nélkül tért haza az aranyért küzdő, székesfehérvári csapat otthonából. 
 
II. osztály, 25. forduló: MOL Vidi FC - PAKSI FC 4 - 1 (3 - 1) 

Kezdők: Pomozi, Szekszárdi, Vágó, Juhász, Kapéter, Horváth, Tamás, Prantner, Kósa, Pintér, Kovács 

Cserék: Acsádi, Szabó, Budai, Jákli, Hornyák   
 
Gólunkat Tamás (35’) szerezte. 

„Kissé túlzó, de megérdemelt vereség. A játékban nem jobb, de fizikálisan nagyon erős ellenfelünk öt perc alatt lőtt három góllal döntötte el a mérkőzést. Sajnos többen kishitűen és gyáván álltak bele ebbe a mérkőzésbe. Ezen felül - egy sajnálatos sérülésből kifolyólag - két-három percig tíz emberrel játszottunk, ezt ellenfelünk kiválóan használta ki, és jelentős előnyre tett szert. Mentünk előre, és a szépítés is sikerült még a szünet előtt, mellyel visszajöttünk a mérkőzésbe. A második játékrészt aktívabban kezdtük, de egy eladott labdából újból ellenfelünk lőtt gólt, ezzel lezárta a meccset. Ezen a mérkőzésen párharcgyengék voltunk, és ez elég volt a vereségünkhöz. Játékban elfogadhatót nyújtottunk, ugyanakkor csak kapufákig jutottunk, így egy szoros mérkőzés helyett sima vereséget szenvedtünk. Ezzel az összecsapással befejeztük az első hat helyezett elleni roadshow-t, de nagy bajba kerülhetünk, ha azt gondoljuk, hogy a nehezén túlvagyunk. Mostantól velünk azonos képességű ellenfelek következnek, de nagyon oda kell tenni magunkat, hogy eredményesen tudjuk zárni az idényt” - értékelt Nagy Lajos vezetőedzőnk. 
 
Jó teljesítményt nyújtottak: Pintér, Szekszárdi, Vágó 
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el. 
 
Az U14-es és az U15-ös csapatunk „szabadhétvégés” volt, az U12-es és az U13-as gárdánk pontvadászata pedig a múlt héten zárult.Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8350 )