Hír: Mindenki nyert!
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2019 május 11 - szombat, 20:22


Ahogy ígértük, sportszervásárlási utalvánnyal díjaztuk fiatal meccsre járóink iskoláit.Mindenki nyer! elnevezésű akciónk keretén belül a diákok csapatunk hazai NB I-es bajnoki mérkőzései látogatásával pontokat gyűjthettek saját intézményük számára. Az így összegyűjtött pontokat az idei évad utolsó, hazai bajnoki összecsapásunk előtt átváltottuk különböző értékű sportszervásárlási utalványokra, amelyeket és a velük járó okleveleket a Kisvárda elleni párharcunk szünetében adtunk át az iskolák képviselőinek.
 
A PAKSI FC nevében Gévay Zsolt játékosunk elismerésben és támogatásban részesítette a Paksi Bezerédj Általános Iskolát, a Paksi Deák Ferenc Általános Iskolát, a Paksi Balogh Antal Katolikus Általános Iskolát és Gimnáziumot, a Szekszárdi SZC. I. István Szakképző Iskoláját, valamint a Szekszárdi Baka István Általános Iskolát. 
 
„Nagy öröm számunkra, hogy felhívásunkban megannyi fiatal részt vett, és ezáltal szorgosan gyűjtötték a pontokat az oktatási intézményeknek. A létszám és a regisztrált iskolák száma az előzetes várakozásainkat jóval felülmúlta. Klubunk kiemelten fontosnak tartja a labdarúgás, illetve a labdarúgó-mérkőzések megszerettetését a fiatal korosztályokkal, így egészen biztos, hogy a következő idénytől ismételten útjára indítjuk majd ezen kezdeményezésünk” - nyilatkozta honlapunknak ügyvezetőnk, Balog Judit
 
Jó hír tehát, hogy a következő szezontól a játékos kedvű fiatal iskolások ismét segíthetnek iskolájuknak, egyben ingyen nézhetik meg kedvenceik hazai összecsapásait zöld lelátóinkról. Így tovább fiatalok, és reméljük, a 2019/2020-as szezonban még többen velünk tartotok majd! 
 
mindny2ab.jpg
Fürediné Nikl Aranka (Paksi Bezerédj Általános Iskola)

mindny3a.jpg
Klopcsikné Somorjai Mária (Paksi Deák Ferenc Általános Iskola)

mindny4.jpg
Dévényi Zoltán (Szekszárdi SZC. I. István Szakképző Iskolája)Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8364 )