Hír: Ismét egy rutinos játékvezetővel találkozunk
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2019 május 18 - szombat, 12:14


Erdős Józsefé az utolsó meccsünk a szezonban.A Magyar Labdarúgó Szövetség nyilvánosságra hozta az OTP Bank Liga utolsó, 33. fordulójának bíróküldéseit. Játékosaink Debrecenben zárják az idényt vasárnap, az összecsapás játékvezetője pedig Erdős József, társai Varga Zsolt (tartalékjátékvezető), Szert Balázs (asszisztens), Vígh-Tarsonyi Gergő (asszisztens), Szőts Gergely (alapvonali játékvezető) és Bogár Gergő (alapvonali játékvezető) lesznek.
 
Erdős 1977. július 12-én született Budapesten. A sikeres játékvezetői vizsgát 1995-ben abszolválta, azóta összesen 573 küldésen van túl különböző státuszban, különböző bajnokságokban. További 22 alkalommal nemzetközi színtéren is megérette már magát. A 384 első osztályú találkozójából 174-szer játékvezetői státuszban „vezényelt”. Eddigi karrierje során összesen 1057-szer vette elő zsebéből a sárga kártyát, és 59 alkalommal a piros lapot is használta. 
 
Legtöbbször, egészen pontosan 32-szer a Szombathelyi Haladásnak fújt meccset. Személyes listáján 30-cal a vasárnapi ellenfelünk, a DVSC a második, 24-gyel pedig a DVTK a harmadik. Csapatunkkal 19-szer találkozott, ezzel a 6-ak vagyunk rangsorában. 
 
Az idei évadban 17 összecsapásnál jár, melyek során 69 sárga lapot osztott ki, a kiállítás eszközével pedig még nem élt.
 
Erdős Józsefet játékosaink legutóbb 2018. december 1-jén, a 16. fordulóban köszönthették, akkor az idei év bajnokát, a Ferencvárost fogadtunk hazai pályán (0-3), a találkozón 5 sárgát osztott ki. Tőlünk Báló Tamást, Haraszti Zsoltot, Papp Kristófot és Vági Andrást figyelmeztette, míg akkori vendégeinktől csak Gorriaran Fontes Fernandot.
 
erdfra.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8377 )