Hír: Háromból ketten nagy nap elé néznek
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2019 május 28 - kedd, 18:31


Kapusainkat kérdeztük, mivel telik majd a következő egy-két nyári hét.Nagy Gergely: A menyasszonyommal június 8-án házasodunk, így nálam szinte a teljes szünet az esküvőmről fog szólni, amit Szajolban tartunk majd. A lakodalom után, a szünetünkből visszamaradt két teljes hétben a kikapcsolódásé lesz a főszerep, nagyobb utazást most nem terveztünk. 

Szabó Balázs: Akárcsak Geri, én is házasodni készülök júniusban, ebből adódóan ezen a nyáron nálam is ez lesz most a fókuszban. Mi Budapest mellett, Etyeken tartjuk a lakodalmat egy szép boros kúriában. A szezon végeztével már felszabadultabban tudunk foglalkozni a nagy napunk megszervezésével. A menyasszonyommal már nagyon várjuk életünk nagy eseményét. 
 
Rácz Gergő: Mindenképpen elmegyek nyaralni valahova, de ennek a pontos helye és ideje még nincs lefixálva. Tehát pihenéssel töltöm a szünet nagy részét, de természetesen szánok időt a barátokra és a családra. Odafigyelek majd a mozgásra is, például biztos, hogy egy héten többször eljárok majd konditerembe. 
 
Kapusainknak minden jót és kellemes kikapcsolódást kívánunk a nyári pihenőre, és reméljük, a 2019/20-as idény felkészülését mindhárman újult erővel kezdik majd.
 
kapnyar2.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8392 )