Hír: Apai örömök a láthatáron
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2019 május 29 - szerda, 18:16


Védőink meséltek arról, mit csinálnak, mi vár rájuk a szabad hetekben.Szabó János: A csapat és a háttérstáb pár tagjával voltunk már egy közös horgászaton. Nemsokára a családdal megyünk egy ötnapos pihenőre, de csak belföldre. Számunkra az a legfontosabb, hogy gyermekünk jól érezze magát, így egészen biztos, hogy kisfiúnkkal gyermekbarát szállodát választunk. Ugyanakkor az is egyértelmű, hogy már a visszatérés előtt elkezdem a munkát a következő szezonra. Futni, úszni és teniszezni is fogok, tehát aktív és mozgékony szünetem lesz. 
 
Báló Tamás: Szeretnék minél több időt tölteni a párommal, és szeretnénk elmenni nyaralni is, ezzel kapcsolatban még semmilyen helyszín nincs megbeszélve, lefoglalva. A családdal töltök majd sok időd, de jó lenne rengeteget horgászni is a Dunán, tehát a kikapcsolódásé lesz a főszerep. Ugyanakkor karbantartom magam, futni fogok, valamint barátokkal rúgjuk majd a bőrt. 
 
nyarvedo3.jpg
 
Bobál Dávid: Különleges lesz számomra ez a nyár, hiszen apuka leszek. Két-három hét múlva bármikor jöhet a pici, így mindenünk e körül forog most. A kis Dominiket már mindenki várja „idekint”, mindene megvan, a kis szobája is be van rendezve. Ebből kifolyólag is egészen biztos, hogy sok időt leszünk a családdal. 
 
Lenzsér Bence: Elsősorban barátokkal, családdal és a párommal leszek. Mi sem terveztünk meg előre semmit, az viszont biztos, hogy aktív és passzív pihenéssel töltöm majd a napokat, ad hoc programokkal kiegészítve a kikapcsolódást. 
 
Fejes András: Éppen Észek-Amerikában vagyok a kedvesemmel. Egy hete érkeztünk, de csütörtökön már utazunk is haza. Gyönyörű volt ez az utazás, igyekeztünk minden látványosságot megnézni, amit itt látni kell, tehát folyamatos mozgásban vagyok, aktívan pihenek. Otthonra még nincs konkrét programom, de szeretném szintén tevékenyen eltölteni a rövid nyári szünetet, az biztos, hogy futni rendszeresen eljárok majd. 
 
Védőinknek kellemes feltöltődést kívánunk az elkövetkezendő pár hétre, hogy aztán a 2019/20-as szezonban mindenki a lehető legjobb formáját hozhassa.
 
nyarvedo2.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8393 )