Hír: Ötödik hely a Juniális Kupán
(Kategória: UTÁNPÓTLÁS)
Küldte: Méhes Tamás
2019 június 13 - csütörtök, 09:37


Gödöllői rendezésű tornán vett részt U12-es csapatunk.



A Juniális Kupán idén 7 korosztály 134 csapata versengett, melyek között klubunk U12-es együttese is jelen volt. Korcsoportunkban 15 gárda nevezett a tornára, így a szervezők ezt a létszámot három csoportra bontották. A csoportok első két helyezettje és a két legjobb harmadik helyezett jutott a legjobb nyolc közé, a többiek az alsóházban folytatták.

Mérkőzéseink (gólszerzők):

PAKSI FC - Balassagyarmat 1 - 0 (balassagyarmati öngól)
PAKSI FC - Mészöly Focisuli II. 1 - 0 (Huber)
PAKSI FC - BBFC Budapest 3 - 0 (Éger, Wiesner, Vesza)
PAKSI FC - Debreceni Labdarúgó Akadémia I. 0 – 2
 
Ezzel a teljesítménnyel fiataljaink a csoport második helyén zártak, ami azt jelentette, hogy az 1-8. helyért folytathattuk küzdelmeinket. 
 
A négy közé jutásért: PAKSI FC - FC Hatvan 0 - 2 
 
Az 5-8. helyért: PAKSI FC - Balassagyarmat 0 - 0 (büntetők után: 3 - 2) 
 
Az 5. helyért: PAKSI FC - Mészöly Focisuli I. 1 - 0 (Wiesner) 

„A tornán többségében olyan csapatokkal találkoztunk, akik azonos osztályban szerepelnek velünk, de a keleti országrész csoportjaiban. Így lehetőségünk volt felmérni, hol is tartunk hozzájuk képest. Összességében elégedett voltam a csapat teljesítményével, talán csak a Hatvan elleni mérkőzésen hibáztunk védekezésben önmagunkhoz képest többet, de a helyzeteink azon az összecsapáson is megvoltak, a kapu előtt azonban rossz döntéseket hoztunk” - értékelte a tornát Wiesner József edzőnk. 
 
Gratulálunk, srácok!
 
Érdekes lehet:
 
Utánpótláscsapataink szezonértékelője U12-től U19-ig ITT és ITT érhető el, női csapataink edzői pedig ITT elemezték a mögöttünk hagyott évadot.



Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8408 )