Hír: Közel az NBI-hez fiataljaink
(Kategória: UTÁNPÓTLÁS)
Küldte: Méhes Tamás
2019 június 19 - szerda, 19:41


U14-es csapatunk fél lábbal már az első osztályban tudhatja magát.Bajnokcsapatunk (NBII, dél-nyugati régió) a múlt héten 8-2-es összesített eredménnyel lépett túl a ZTE együttesén az osztályozópárharcok első felvonásában. A következő lépcsőfok, ami az NBI-ért egyben az utolsó is, a KISE csapata elleni párharc ezen a héten. U14-eseink az első találkozó alkalmával itthon, Pakson fogadták budapesti ellenfelüket, és igen tetemes előnyt vívtak ki a visszavágóra. Lássuk a találkozó jegyzőkönyvét:
 
U14-es osztályozómérkőzés, második kör, első találkozó: PAKSI FC - KISE 8 - 0 (4 - 0) 

Kezdők: Herman, Mácsik, Ádám, Binder, Pupp, Lépő, Kugler, Perger, Nagy Dávid, Pesti, Szivós 

Cserék:  Nagy Dániel, Szabó, Horváth, Benkó, Babos, Forster  

Gólszerzőink: Lépő, Szivós, Mácsik (X2), Nagy (X2), Pesti (X2)

„A várva várt mérkőzésen egy nagyon szimpatikus és technikás csapat ellen léptünk pályára, azonban hamar kiderült, ellenfelünkből a FŐNIX GOLD elleni első párharcuk sokat kivett. Ezt látva mindjárt taktikát is váltottunk, és végig nyomás alá helyeztük őket. Helyzeteink sokaságából nyolcat sikerült értékesítenünk. Minden játékosom jól teljesített” - értékelte a mérkőzést Mácsik Attila edzőnk, aki hozzátette, idegenben is győzelmet vár a csapatától, de már felszabadultabb játék mellett.
 
A visszavágót szombaton, 17:00-kor a Kőbányai Ifjúsági Sport Egyesület otthonában rendezik. Ha fiataljaink nyerni tudnak vagy megőriznek legalább egy találatot jókora előnyükből, a következő szezonban osztályt lépve, az NBI-ben szerepelhetnek 
 
Szép volt, srácok, így tovább, már csak egy meccs! Hajrá! 

Érdekes lehet: 
 
A ZTE elleni első kör jegyzőkönyve és edzői értékelése ITT és ITT található. 
 
Utánpótláscsapataink szezonértékelője U12-től U19-ig ITT és ITT érhető el, női csapataink edzői pedig ITT elemezték a mögöttünk hagyott évadot. 
 
A bajnoki elsőség apropójából Mácsik Attila edzőnkkel készített interjú IDE kattintva olvasható.Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8415 )