Hír: Nincs megállás, újabb edzőmeccs következik
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2019 július 05 - péntek, 19:17


Szombaton délelőtt már a harmadik felkészülési találkozónkat játsszuk.Akárcsak az első, úgy a nyári alapozási időszak második hetét is edzőmérkőzéssel zárjuk. A PMFC elleni összecsapásunk felvezetése előtt, azonban péntek délután arra is kíváncsiak voltunk, új szerzeményünk, Osváth Attila egy hét elteltével hogyan érzi magát zöld-fehér szerelésünkben, és hogy látja Ő az eddigi felkészülést. „Jól érzem magam, és ebben az egy hétben a csapatot is sikerült utolérnem, hiszen öt nappal később csatlakoztam a társaimhoz. Erős tréningjeink vannak, de úgy érzem, ennek köszönhetően az állóképességgel nem lesz problémánk” - fogalmazott jobb oldali védőnk, aki második paksi szereplése alkalmával, szerdán kezdőként lépett pályára a Livingston elleni, második félkészülési találkozónkon. 
 
Az előttünk álló hétvége első napján a PMFC gárdájával csapunk össze, hogy trénereink és a szakmai stáb újból képet kapjon játékosaink jelenlegi formájáról. A pécsi csapat jelen pillanatban az NBIII-as mezőnyt képviseli, ahol a tavalyi szezonban a 11. helyet érte el a középcsoport 16 csapata közül. A 9 győzelem, 11 döntetlen és 10 vereség 38 pontot eredményezett. A piros-feketék nyári felkészülési programja június 27-én indult. Edzőmeccses sorozatuk hat találkozót számlál, ellenünk vívják az elsőt. A harmadosztály egy nappal az NBI-után, augusztus 4-én rajtol.

„Mindenképpen győzelmet várok, valamint ismét szeretnénk teljes mértékben azt a játékot játszani, amit mesterünk megkövetel tőlünk. Szeretnénk betartani minden taktikai utasítást, és fegyelmezett futballal sikert aratni. Minden meccsen nyerni szeretnénk” - így a Pécs elleni várakozásairól Osváth.
 
Szurkolóink hivatalos honlapunkról természetesen mindent megtudhatnak majd csapatunk harmadik felkészülési összecsapásáról is. Szombaton felállással, tudósítással és edzői értékeléssel jelentkezünk!

2019/20-as felkészülési időszak, harmadik edzőmérkőzés
2019. július 6. (szombat), 11:00
PAKSI FC - PMFC
Paks, PAKSI FC Stadion

Érdekes lehet:
 
Csapatunk teljes és részletes felkészülési programja ITT olvasható. 
 
Részletek az első (Kecskemét) és a második (Livingston) edzőmeccsünkről ITT és ITT találhatóak.

Tomiszlav Szivics vezetőedzőnkkel készített idényindító interjúnk ITT érhető el. 
 
A teljes 2018/19-es NBIII-as tabella és a fordulónkénti eredmények IDE kattintva böngészhető.
 
pmbe1a.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8433 )