Hír: Ötödször találkozunk a Kisvárdával
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2019 november 08 - péntek, 13:41


Hazai mutatónk eddig makulátlan, maradjon is így!banner_magy2.jpg
 
Csapatunk az OTP Bank Liga 12. fordulójában újból egy piros-fehér gárda ellen lép pályára, ez alkalommal azonban ismét idehaza. A mérkőzés a Fehérvári úti stadionunkban 17:00-kor veszi kezdetét, jegyvásárlással kapcsolatos információk IDE kattintva olvashatóak. 
 
Vendégeink jól kezdték az idei szezont, hiszen az első négy fordulóból hármat sikeresen abszolváltak, sajnos a 2019/2020-as évad nyitófordulójában, otthonukban ellenünk is begyűjtötték a három pontot, így van miért visszavágnunk szombaton.   
 
Mérlegünk eddig 2 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség, a gólarány 5:2 ide, ez pedig 1.8-as átlagot jelent mérkőzésenként. Mindkét sikerünket hazai pályán gyűjtöttük be, a pontosztozkodásra és a vereségre is a városunktól több mint 400 kilométer fekvő Kisvárdán került sor. 

A tavalyi év:   
 
Az első Kisvárda elleni összecsapásunkra 2018. október 6-án, Pakson került sor. A mérkőzés első játékrészében tőlünk Hahn János (16’), Remili Mohamed (19’) és Gévay Zsolt (42’) talált a kapuba. A három találatunkra a vendégeinktől csak Horváth Zoltán tudott válaszolni a 30. minutumban. A második játékrész legelején Gévay ismét betalált, ezzel beállítva a premier 4-1-es végeredményét.     
 
 
A visszavágóra már a piros-fehérek stadionjában került sor idén február közepén. A mérkőzés gólnélküli döntetlennel ért véget.   
 
A harmadik találkozót ismét idehaza vívhattuk. A folyamatosan épülő és szépülő stadionunkba kilátogató majd’ 2000 szurkoló az első félidőben nem láthatta a labdát a kapuban. A második játékrészből fél óra telt el, amikor is Könyves Norbert kapott egy pontos kiugratást a bal oldalon, majd Felipe Luiz mellett a hálóba emelte a játékszert. A hátralévő negyed órában előnyünket már nem adtuk ki a kezünkből, így itthon tartottuk a három pontot. 
 Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8655 )