Hír: Azeri ellenfél
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2020 január 11 - szombat, 07:32


A törökországi edzőtábor első felkészülési mérkőzése következik.banner_magy2.jpg
 
Csapatunk magyar idő szerint 15:30-kor a Sabah FK együttese ellen lép pályára a tábor harmadik napján. Ellenfelünk tavaly a Premyer Liqa (azeri első osztály) bajnoki tabella hetedik helyén végzett, a bajnokságot egyébként a Neftci megelőzve a Qarabag gárdája nyerte. Az idei pontvadászat téli szünetében a hatodik helyen állnak, tíz pontra a dobogótól. 
 
A Sabah FC-t mindösszesen két éve, 2017-ben alapították. Székhelyük Masazir, mely Baku egyik elővárosa, lakossága 3247 főt számlál. A csapat stadionja a Bank Respublika Aréna nevet viseli, és 2014. október 3-án nyitották meg először a szurkolók előtt. A létesítmény befogadóképessége 13000 fő.
 
Zeljko Sopic vezetőedző a labdarúgói pályafutását 1994-ben, az NK Zagreb gárdájában kezdte, később játszott többek között a Borussia Münchengladbach és az NK Lokomotiva csapatában is. A 45 éves szakember a 2011-es visszavonulását követően kezdett edzősködni, és egészen a Dinamo Zagreb másodedzői posztjáig is eljutott (2016-2017). A Sabah kispadját 2019-óta vezeti.
 
A felkészülési összecsapást követően szurkolóink honlapunkon informálódhatnak a legpontosabban és a leggyorsabban a Törökországban történtekről. Felállással, gólszerzőkkel és Osztermájer Gábor vezetőedzőnk értékelésével jelentkezünk. Hajrá, Paks!
 
sabahele1.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8744 )