Hír: Heti program!
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2020 február 17 - hétfő, 11:23


Két fontos hazai mérkőzés vár ránk.banner_pse.jpg
 
Felemás hét van mögöttünk, hiszen a szerdai Magyar Kupa-nyolcaddöntő első találkozóján 2-1-es előnyt harcoltunk ki Pécsett, viszont a szombati bajnokin - szintén idegenben - sajnos alulmaradtunk a Diósgyőrrel szemben. E héten azonban javíthatunk!
 
Szerdán jön a kupavisszavágó, melyen, ha megőrizzük vagy tovább növeljük előnyünket a PMFC-vel szemben, klubtörténelmet írhatunk, mivel még sosem voltunk a sorozat legjobb nyolc csapata között. Folytathatjuk tehát menetelésünket a Magyar Kupa-negyeddöntőjében.
 
Szombaton pedig a DVSC-t fogadjuk stadionunkban az OTP Bank Liga 22. fordulójában, és, ha a tabellára tekintünk, pontosan látszik, mennyire fontos összecsapás vár ránk ismét idehaza. Elsősorban a Zalaegerszeggel szemben felépített előnyünket kell megtartanunk, de szerencsés esetben, akár két helyet is előreléphetünk.
 
Nem kérdés tehát, szerdán és szombaton Fehérvári úti stadionunkban mindenkire szükség van, hogy csapatunk kellőképpen vegye a következő, igencsak létfontosságú megmérettetéseket. Kell a győzelem! #mindenkiastadionbafebruárban

pmlive3.jpg
(Magyar Kupa-nyolcaddöntő, első mérkőzés: PMFC - PAKSI FC 1 - 2)

Magyar Kupa-nyolcaddöntő, visszavágó mérkőzés
2020. február 19., 18:00
PAKSI FC - PMFC
Paks, PAKSI FC Stadion

OTP Bank Liga, 22. forduló
2020. február 22., 17:00
PAKSI FC - DVSC
Paks, PAKSI FC Stadion
 
A bajnoki és a Magyar Kupa-összecsapásunkkal kapcsolatosan szurkolói információkkal a keddi napon jelentkezünk. 
 
dvheti2.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8819 )