Hír: Fontos győzelem, így tovább!
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2020 február 23 - vasárnap, 12:20


Mind a négy gólszerzőnket megszólaltattuk.banner_onk.jpg

Kulcsár Dávid
 
„A bekapott gól után hála Istennek, felébredtünk, és jó első félidőt produkáltunk. Az egész meccsen harcoltunk, amik felettébb értékes gólokkal társultak. Találatom előtt egy pillanatra elgondolkodtam, mikor Szakály Dénes lövésre visszafejelte a labdát, de aztán döntöttem, megvártam a megfelelő ütemet, és lőttem. Felemelő volt látni, hogy a kapuban kötött ki a próbálkozásom. Véleményem szerint talán a tavasz legjobb teljesítményét hoztuk, de vannak még javítanivaló dolgok. Én pedig ott szeretnék segíteni a csapaton, ahol azt elvárják tőlem” - fogalmazott a lassan támadósorba lépő szélső védőnk.
 
dvsegyoz2.jpg
 
Böde Dániel
 
„Kifogástalanul éreztem magam a pályán, gólomnál pedig rendkívül koncentráltam, hisz’ tudtam, sok múlik rajta, ha belövöm. Végre az egész csapat jól működött együtt, rengeteg helyzetet dolgoztuk ki, és megérdemelten nyertünk. Ezt a formát magunkkal kell vinni Kisvárdára is, ott is ugyanígy meg kell tennünk mindent a győzelemért, mert azok is értékes pontok lesznek” - gondolt már előre ikonikus tizenhármasunk.
 
Sajbán Máté
 
„Ugye 2-2-nél szóltak, hogy pályára lépek, azt kifejezetten nem mondták, hogy lőjek gólt, helyette fontos taktikai utasításokat kaptam. Mikor becseréltek, azonnal éreztem, benne van a meccsben, hogy további találatokat szerzünk. A gólom előtti szabadrúgásnál a rövidre érkeztem, a labda nem odajött, de végül elém pattant, és éltem a lehetőséggel. Láttam, hogy az érkező debreceni kapus mellett el tudom rúgni, így helyeztem a lövést, de erőt is kellett belevinnem. Mi tagadás, jól eltaláltam... Fontos győzelmet arattunk, de ezt a hozzáállást a jövő héten is folytatnunk kell” - így téli igazolásunk, aki a harmadik gólunkat vágta könyörtelenül a vendég kapuba.
 
banner_kis.jpg
 
Windecker József
 
„Ahogy Máté, én is még döntetlennél álltam be, és hihetetlen érzés volt, hogy megnyertük a meccset. Nagyon fontos volt számomra a gól, mivel egy kifejezetten jó alapozáson vagyok túl, amit sajnos egy kisebb sérülés követett, így kiszorultam a kezdőből. Ez a találat most pedig még több erőt ad, hogy visszanyerjem a helyem. Különösen fontos volt a csapat számára a győzelem, mellyel öt pontra nőtt az előnyünk a vonalhoz képest, de nem dőlhetünk hátra! Kisvárdán ugyanilyen nehéz és fontos meccs vár ránk, amit meg kell nyernünk” - nyilatkozta a meccset végleg a mi oldalunkra billentő 22-es számú játékosunk.
 
dvsegyoz1.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8835 )