Hír: Heti program
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2020 február 24 - hétfő, 12:58


Kisvárdára látogatunk.banner_magy1.jpg
 
Remek teljesítménnyel és kifejezetten szép győzelemmel zártunk a második bajnoki kört a mögöttünk hagyott szombaton. Vezetőedzőnk, Osztermájer Gábor saját bevallása szerint talán most játszottunk a legjobban, mióta Ő trenírozhatja a csapatot. Azonban a DVSC ellen itthon tartott pontok értékét egy jó kisvárdai vendégszerepléssel tovább növelhetjük. Nincs tehát megállás és idő a túlzott ünneplésre, aktuális hetünk végén kezdődik a harmadik, egyben utolsó kanyar a 2019/2020-as OTP Bank Liga kiírásában.
 
„Ismét megcsíptük itthon a Debrecent, ami nagy szó, ráadásul egy igazi presztízs meccset vívtunk, amiből végre mi jöttünk ki győztesként. Jól futballoztunk, de a legfontosabb az, hogy ezt a teljesítményt átmentsük a következő fordulóra is, és magunkkal vigyük Kisvárdára. Egy ennyire kiélezett bajnokságban sosem lehet hátradőlni, megnyugodni. Még jó néhány pontra szükségünk van az utolsó tizenegy mérkőzésen” - nyilatkozta a hét első napján honlapunknak elszánt szélső védőnk, Szabó János.

OTP Bank Liga, 23. forduló
2020. február 29., 17:00
Kisvárda Master Good - PAKSI FC
Kisvárda, Kisvárdai Várkerti Stadion (Várkerti Stadion)
 
Ergo kell tehát a jó szereplés otthonunktól 413 kilométerre is, így, aki csak teheti, kísérje el a csapatot Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe, sokat jelent a srácoknak!
 
A soron következő összecsapásunkkal kapcsolatosan szurkolói információkkal a keddi napon jelentkezünk. Hajrá, Paks! Kell a győzelem!
 
vard20heti2.jpg
(Legutóbb: OTP Bank Liga, 12. forduló: PAKSI FC - Kisvárda Master Good 1 - 1)Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8836 )