Hír: Úton a pálya felé
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2020 február 26 - szerda, 13:25


Papp, Bartha és Rácz adott helyzetjelentést.banner_kis.jpg

Papp Kristóf a törökországi edzőtáborunk első napjaiban érzett fájdalmat bal térde belső felében, így haza kellett utaznia, majd kiderült, kicsit megnyúlt és némileg bevérzett az oldalszalagja, amire PRP-injekciót kapott, hogy a regenerációs folyamatok felgyorsuljanak. „A héten végre már a csapattal dolgozhatok, de a fokozatosság elvét azért betartjuk, és figyelek a térdemre is, nehogy visszatérjen a szúró fájdalom. Sokat kell még dolgoznom, hogy ismét százszázalékos legyek, viszont a Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágóján jó lenne már némi szerephez jutni. A legfontosabb ugyanakkor, hogy minden rendben legyen, nehogy visszasérüljek. Összességében két hónap maradt ki, amit nem viseltem könnyen, hisz’ ennyit sosem voltam sérült. Örülök tehát, hogy lassan vége lesz a kálváriámnak, még az erőnlétem kell újraépíteni” - fogalmazott honlapunknak középpályásunk.
 
ser20feb2.jpg

Bartha László sarkát október elején műtötték, január közepén viszont már kocogással elkezdhette terhelni lábát, ami akkor még a napok végére elfáradt. „Jelen pillanatban sajnos hullámzom. Egyik nap feldobott vagyok, mert minden rendben, a másik nap letört, mert még van egy kis fájdalmam. Nemrég a talpamban egy kisebb szalaggyulladás hátráltatott, valószínűleg túlterheltem. A sarkamat a kitámasztásoknál érzem, de összességében alakulok. Tegnap, kedden volt eddig a legjobb edzésem, mióta a regenerációt elkezdtem, teljesen végigcsináltam a tréningem. Jelen pillanatban muszáj folyamatosan, maximálisan odafigyelnem, mennyit enged a lábam, de ez nagyon nehéz, hiszen már nagyon visz a szívem, mennék, csinálnám. Mielőbb szeretnék csatlakozni a többiekhez, de ez csak akkor lesz kivitelezhető, ha már a lábam is engedi” - így Bartha jelen állapotáról.
 
banner_onk.jpg

Rácz Gergő tíz napja, a diósgyőri mérkőzésünk utolsó perceiben kapott a térdéhez, miután felugrott egy kapu elé érkező labdáért, és több játékossal is ütközött. Kapusunk jobb térde fölött érzett fájdalmat, az MR-vizsgálat azonban szerencsére „csak” némi vizesedést mutatott ki, térde és szalagjai tehát nem roncsolódtak. „A múlt hét második felében már biciklizhettem, majd tegnap, kedden már rendesen is részt vettem az edzésen. Fájdalmam nincs, tehát felszívódhatott a folyadék. Nagyon mennék vissza a kapuba, csinálnám, de a biztonság mindennél fontosabb, csütörtökön kontrollvizsgálatom is lesz” - nyilatkozta megkeresésünkre kapusunk.
 
dv20live2.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8841 )