Hír: Bor: Harcos összecsapás volt
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2020 március 05 - csütörtök, 13:09


17-es számú játékosunkkal beszélgettünk az első Honvéd elleni párharcunkról.banner_onk.jpg

Milyen volt belülről a Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonása?
 
Egy tipikus elsőmeccses kupaösszecsapás volt, ahol mindkét csapat kiválóan megszervezte a védekezését. Sajnos emiatt nem alakultak ki különösebben nagy helyzetek, de kifejezetten harcos kis összecsapást hozott ez a találkozó. Hosszú ideje nem játszottam, így én a mérkőzés minden percét élveztem.

Saját teljesítményeddel mennyire vagy elégedett?
 
Kicsit dühös vagyok magamra a szabadrúgásom miatt, amit még az első félidőben vállaltam fel. Sajnos előbb csapódott a labda, mint ahogy azt szerettem volna, így félmagasan ért a kapuhoz, pedig magasabb lövésnek szántam. Természetesen szeretnék játszani a visszavágón is, ezért pedig továbbra is mindent megteszek az edzéseken.
 
banner_honotp.jpg

Egymás után háromszor játszunk a Honvéddal, jó bemelegítés volt a további két találkozóra?
 
Úgy gondolom, igen! Mindenképpen pozitívan nézhetünk a további összecsapásokra, így a szombati cél, hogy itthon tartsuk az értékes három pontot, a visszavágón pedig jó lenne kiharcolni a továbbjutást. Én úgy látom, szerencsére a keretünk kiegyensúlyozott, így bárki játszik, kap lehetőséget a további meccseken, maximálisan odateszi majd magát a pályán.

Ami a Magyar Kupát illeti, a szerdaiak alapján miben rejlik a továbbjutás, mi kell ahhoz, hogy jövő hét középen elődöntősök legyünk?
 
Fontos, hogy ugyanilyen stabil védekezést kell bemutatnunk, viszont a támadójátékunkban több kreativitás kell. Jobb koncentráció szükséges az utolsó előtti megoldásainknál, és akkor meglehet a következő kör.
 
borhon2.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8852 )