Hír: Osváth: Jönni fog a gól!
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2020 március 09 - hétfő, 19:45


Szélső védőnkkel beszélgettünk.banner_honkupvissz.jpg

Volt egy kétmeccses kihagyásod, majd a múlt héten, a Honvéd ellen mind a kupában, mind a bajnokságban kilencven percet játszottál. Milyen a motivációd, hogy érzed magad most?
 
Úgy fogtam fel ezt a két találkozót, hogy mindenképpen szeretnék élni a lehetőséggel, amit kaptam, és meg szeretném mutatni, tudok jól játszani. Célom volt újra kivívni a helyem a csapatban, hogy ne legyen több ilyen kihagyás. Véleményem szerint sikerült bíztató formát mutatnom, így remélem, a jövőben is kapok lehetőséget, hogy jobb és jobb lehessek.
 
oshonin1.jpg

A nagy taktikai csatározás eddig két 0-0-át hozott, viszont szerdán, a kupanegyeddöntő visszavágóján már dönteni kell…
 
Igen! A második, bajnoki meccsen egy fokkal jobban játszottunk, mint a negyeddöntő első találkozóján, de igazándiból sok különbség nem volt a két meccs között, így összességében a két találkozó erősen hasonlított egymáshoz. Úgy vélem, a harmadik felvonás is ugyanilyen szoros párharcot hoz majd, de reményem szerint, mi jutunk tovább a Magyar Kupa elődöntőjébe.

Mi kell hozzá, mi kell egy (vagy több) gólhoz a Kispest ellen?
 
Ha a játékunkat folyamatosan javítani tudjuk, jönni fog a gól is. Bízom benne, hogy - ahogy imént említettem - szerdán már a Honvéd fölé tudunk kerekedni. Ehhez pedig a támadásaink végén, a tizenhatos előtti szituációkat kell jobban és pontosabban lejátszanunk, akkor végre betalálhatunk a kapujukba.
 
banner_onk.jpg

Végezetül: hétvégén az Újpest fogad minket, és nagyon szükségünk van az egységekre. Mit vársz a bajnokság 25. fordulójától?
 
Igazából az Újpestnek sem lesz hazai pálya a zalaegerszegi stadion, így kiegyenlítettek lesznek a körülmények. Biztos vagyok benne, hogy a társaimmal együtt maximálisan a győzelemért fogunk játszani, hiszen nagyon fontos három pontról lesz szó, mely begyűjtésével előzhetjük is a lilákat.
 
Így legyen! Hajrá, Paks!
 
oshonin2.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8861 )