Hír: Rendre jól indultunk
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2020 május 21 - csütörtök, 13:46


Szélpál, Windecker és Könyves reakciója az Újpest elleni győztes edzőmérkőzésünkre.banner_magy2.jpg

Szélpál Norbert

„Úgy érzem, hoztuk a stabil védekezésünk, amiből rendre jól indultunk. Nyilván van még egy-két dolog, amin csiszolnunk kell, ezekre hála Istennek van még időnk és lehetőségünk, így nagyon remélem, a rajtra minden összeáll majd. Volt egy kis fáradtság bennem, de ez ilyenkor természetes. A védekezésembe beletettem mindent, viszont sajnos az előrefelé törekvő játékomba be-becsúszott pár hiba, ezt a Fehérvár elleni fontos meccsig maradéktalanul megpróbálom kiküszöbölni. Összességében jó állapotban érzem magam és nagyon várom a folytatást, de ezt szerintem mindenki nevében nyugodtan mondhatom."

Windecker József
 
„Én is mindenféleképpen pozitívan értékelném a szerdai edzőmeccsünket, pláne, hogy az Újpestnek mondhatni ez egy főpróba volt, hiszen előbb kezdenek, így a felkészülés más szakaszában vannak. Mi a hét elején még kemény edzéseket gyűrtünk, tehát nem tudtunk olyan top állapotban lenni, amiben remélhetőleg a jövő hét végére, a Fehérvár elleni bajnokira kerülünk. Jól kezdtünk, szereztünk két gólt, és ha nem barátságos meccsről lett volna szó, talán az egyik szabálytalanság még kiállítás is lett volna. Vezetésünk után kicsit feljöttek ránk, de a védekezésünk jól összeállt, igy nem adtunk lehetőséget a helyzetekre. Ebből a meccsből is építkezhetünk. Ami engem illet, még többre vagyok képes, sőt, talán az előző két összecsapásunkon jobban is ment a játék. Most egy kicsit fáradtabbnak éreztem magam, ugyanakkor örülök, hogy nyolcvan percig a pályán lehettem, hiszen ezt később kamatoztathatom majd.”

Könyves Norbert
 
„Úgy gondolom, jól mozgott a csapat. Persze voltak kisebb hullámvölgyek, legalábbis belülről én időnként azt éreztem. Sikerült viszont önbizalommal futballoznunk, amit, ha át tudunk menteni az éles meccsekre, esélyünk lehet a jobb eredményekre. Formába kell még lendülnünk, és akkor az utolsó passzok, lövések is ülni fognak. Én kaptam egy kellemetlen rúgást Heristől, amit végig éreztem, és zavart is, de szerencsére nem lett belőle sérülés, már teljesen a múlté. Másfél hetünk van a startig megannyi edzéssel, illetve további egy felkészülési mérkőzéssel, végül pedig a frissesség segít majd megoldani a kisebb pontatlanságokat. Egy biztos, harmincadikától nekünk csak azzal kell foglalkozunk, hogy meccseket nyerjünk, zárt kapuk és vírushelyzet ide vagy oda.”
 
ujpedzo3.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8932 )