Hír: Újból döntetlen a Kaposvár ellen
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2020 május 22 - péntek, 10:05


Lejátszottuk a negyedik felkészülési mérkőzésünket is.banner_magy2.jpg
 
Felkészülési mérkőzés: Kaposvári Rákóczi FC - PAKSI FC 1 - 1 (0 - 0) - 2020.05.22.

A Kaposvár kerete 
 
Kezdők: Pogacsics, Fodor, Nagy J., Hadaró, Szakály, Ur, Hegedűs, Trebotic, Ádám, Nagy R., Pintér
 
Cserék: Laky, Szabó, Bévárdi, Nagy T., Palic, Farkas, Keresztes, Yakymiv
 
Vezetőedző: Disztl László 
 
Csapatunk összeállítása
 
Kezdők: Holczer - Kulcsár, Poór, Gévay. Bertus - Kecskés, Báló, Bartha - Hahn, Sajbán, Bor
 
Cserék: Rácz, Osváth, Szélpál, Kelemen, Szabó, Windecker, Balogh, Szakály, Haraszti, Böde, Szendrei, Vas, Debreceni
 
Vezetőedző: Osztermájer Gábor
 
Gólszerzők: Szabó 57', Bévárdi 69'

Helyszín: Kaposvár, Kaposvári Rákóczi FC Stadion
 
kapharomed3.jpg 
 
Nyugodt tempóban indult a találkozó, ami egészen a hetedig percig tartott, mikor Sajbán kapott egy pontos kiugratást a bal oldalon, de aztán két védővel nézett szembe, így lövésig már nem jutott el, hiába volt a kaputól tíz méterre. Négy perccel később ellenfelünk villant, a jobb oldalon vezettek végig egy támadást, majd a lövést Holczernek kellett egy szép mozdulattal a felső kapufánk fölé tolnia. Érdekes, hogy a sarokrúgást követően mi kerültünk újból helyzetbe, miután egy tanítani való kontratámadást vittünk végig, középen Hahn ugrott ki, de Pogacsics jól jött ki a kapujából, és megelőzte támadónkat. A játékrész derekán magunkhoz ragadtuk az irányítást, hosszú percekig beszorítottuk a hazaiakat. Igazán veszélyes helyzetet azonban nem tudtunk kialakítani, és a szünetig a Kaposvári is újból felébredt, majd kiegyenlítetté tette a labdabirtoklást.
 
A második játékrész egy szép és ígéretes Sajbán-lövéssel indult, a kapuba tartó labdát Pogacsicsnak kellett hárítania. Az ötvenedik játékminutumba több veszélyes pontrúgást is elvégezhettünk, kettő végén ismételten a hazai kapus védései kerültek előtérbe, előbb Hahn, majd Bor lőtt laposan egy passz után. Vezetőedzőnk ekkor cserélt először, Bálót Szabó váltotta. Védőnk az ötvenhetedik percben meg is hálálta beállítástát, miután Bertus pontos szögletét öt méterről a hazai hálóba bólintotta, 0-1. Egy óra elteltével trénerünk sort cserélt, a padról Osváth, Szélpál, Kelemen, Windecker, Balogh, Szakály, Haraszti és Böde állt be, Hahn, Szabó és Holczer mellé. A hatvankilencedik percben a Kaposvár sikeresen használta ki védelmünk megingását, és a kapunk előtti kavarodás és ütközések után végül Bévárdi lőtte a labdát a hálónkba közvetlen közelről, 1-1. A nyolcvanadik percben Balogh és Haraszi kényszerítőzött zseniálisan a tizenhatos sarkánál, csatárunk lapos lövését azonban a hazai hálóőr fogni tudta. Hét perccel később Osváth húzta meg a jobb oldalon, majd egy cselt követően kapura tűzte a labdát, amit Pogacsics csak bravúrral tudott hárítani. A szöglet után Böde dőlt rá egy labdára a tizenhatos vonalánál, de a kapu közepébe tartó játékszer ismét a kaposvári kapus kezében kötött ki. Több helyzet már nem alakult ki, így maradt az 1-1.
 
kapharomed4.jpg
 
„Kiváló edzőmeccset játszottunk. Ma a csapat stílusosan és jó dinamikával futballozott. Sok helyzetet alakítottunk ki, talán most a legtöbbet, viszont sajnos az eredményből láthatótan ezek nagy részét elhibáztuk. Úgy gondolom, már csak a finomhangolás van vissza. Fontos azonban, hogy ennyi lehetőséget nem szabad kihagynunk az éles meccseken, mivel egy Fehérvár ellen egészen biztosan nem lesz ennyi sanszunk. Még egyszer mondom tetszett ma a csapat játéka, és remélem, a bajnoki találkozók alkalmával már jobban kihasználjuk a helyzeteinket” - értékelte a mérkőzést vezetőedzőnk, Osztermájer Gábor.

banner_kvfeh3.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8933 )