Hír: Kelemen: jól összeállt a védelmünk
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2020 június 01 - hétfő, 12:59


Hátvédünk a csapat mentalitását is kiemelte.banner_kvhar.jpg

Hogy láttad belülről a szombati döntetlenünket?
 
Utólag úgy érezzük a srácokkal, mindenképpen több volt ebben a mérkőzésben. Ugyanakkor nem lehetünk telhetetlenek, mert mégiscsak a Fehérvár ellen játszottunk, akik a tabella második helyén állnak. Egy pont is értékes, pláne ebben a kiélezett helyzetben, amit a tabella alja mutat, jól jöhet még ez az egy egység a végjátékban. Továbbra is így kell játszanunk, és akkor nem lesz gond a folytatásban.

Hogy érzed, hátsó sorunk hogyan muzsikált?
 
Úgy gondolom, Gerivel a kapuban, valamint előttünk a védekező középpályásokkal karöltve jól összeállt a védelmünk. Ezt bizonyítja, hogy olyan hatalmas ziccerhelyzete nem is adódott a Vidinek. Rendben voltunk tehát, csak elöl kell egy kicsit pontosabbnak lennünk, hogy a kínálkozó lehetőségeinket ki is tudjuk használni.
 
vidhara.jpg

Ebben Ti hátulról miben és hogy tudtok segíteni?
 
A játékfelépítésben mindenképpen! Még jobbra és pontosabbra kell szabnunk a labdakihozatalt, gyorsabban előre kell juttatnunk a labdát, ha nem is teljesen a csatárokig, legalább a középpályásokig. A stabil védekezésünket ugyanakkor meg kell tartanunk.

A Te kilencven perced milyen volt?
 
Jól éreztem magam, úgy gondolom, sem a csapat, sem az én erőnlétemmel nem volt gond. Kiválóan éreztem magam a pályán, még akkor is, ha késő este játszottuk a találkozót. Még egyszer hangsúlyozom viszont, hogy a továbbiakban is ilyen mentalitással kell futballoznunk, bárki ellen lépünk pályára.

Ha már a továbbiak, szombaton Mezőkövesden lépünk pályára…
 
Igen, és ellenfelünk szerdán még kupadöntőt játszik, ami hasznunkra lehet, bár az Ő keretük is kellően hosszú. Mindenképpen három pontra lenne szükségünk, de harcos meccs lesz, az tuti. Kvalitásban hasonló csapat, mint a Fehérvár, támadóik ugyanolyan technikásak. Elég, ha csak Berecz vagy Zivzivadze nevét említjük. Eddig kétszer sikerült legyőznünk a Mezőkövesded, szeretnénk, ha ez a sorozat folytatódna, és háromból hárommal zárulna. A legerősebb összeállításukra készülünk, és nyerni szeretnénk, hogy jó lendülettel kezdjük az onnantól elég sűrű programsorozatot.
 
kelvid2.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.8945 )