Hír: Bognár István nálunk folytatja
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2020 július 06 - hétfő, 13:15


Erősödtünk - nem kicsit!



 banner_magy2.jpg
 
Nagy örömmel tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy klubunk és Bognár István a mai napon három évre szóló megállapodást kötött. Az MTK nevelésű labdarúgó fiatal korában a Vasast is megjárta, majd Újpesten mutatkozott be az élvonalban. Később futballozott Mezőkövesden, Diósgyőrben, a Ferencvárosnál, majd újra Mezőkövesden, ahonnan két éve nyáron tért vissza a budapesti kék-fehérekhez. A támadó középpályás 148 NBI-es mérkőzéssel a háta mögött érkezik városunkba, játékát pedig aligha kell bemutatni a magyar labdarúgás szerelmeseinek. A huszonkilenc éves, 183 centiméteres, a pályán a végletekig küzdő újdonsült játékosunk tizenhat első osztályú találata mellett eddig harmincöt(!) gólpasszt jegyez, mely’ adat több mint beszédes.

„Már többször volt róla szó, hogy érkezem, ez nagy örömömre most valósult meg, tehát, ami késik, sosem múlik. Nagyon éreztem a klub részéről, hogy szeretnének a csapatban tudni, ez pedig fontos volt számomra a döntésem meghozatalakor. Apukám bajai, úgyhogy egy kis közeli, Duna-parti ismertségem van ebből a szempontból, és biztos, Ő is nagyon örül az új csapatomnak. Izgatottan állok elébe a rám váró feladatoknak. Nagyon szimpatikus a klub koncepciója, és nagyon bízom benne, hogy bele is illek, valamint jó teljesítményt fogok nyújtani” - nyilatkozott honlapunknak Bognár a kontraktus aláírását követően.

Haraszti Zsolt pedig így vélekedett a 2020-as nyári átigazolási szezon első érkezőjéről. „Bognár Istvánt már régóta szerettük volna leigazolni, szerencsére ez most sikerült. Sokat várunk tőle, hiszen egy nagyon jó játékossal erősödtünk” - fogalmazott ügyvezetőnk.
 
Üdvözlünk a magyar csapatban, Bogesz!
 
bogerk1.jpg



Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9010 )