Hír: Siker az első felkészülési mérkőzésünkön
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2020 július 18 - szombat, 13:21


Idegenben győztük le a Kaposvárt.banner_magy1.jpg
 
I. felkészülési mérkőzés: Kaposvári Rákóczi FC - PAKSI FC 0 - 3 - 2020.07.18.

A Kaposvár kerete 
 
Kezdők: Pogacsics, Vachtler, Ur, Szabó, Hadaró, Nagy J., Varjas Z., Földi, Erdélyi, Simon, Balázs, 
 
Cserék: Bounyai, Laky, Godzsajev, Sólyom, Kercsó, Borbély, Nagy T., Tratnyek, Juhász, Varjas L., Szekszárdi, Kojnok, Temesvári, Keresztes, Palkovics
 
Vezetőedző: Disztl László 
 
Csapatunk összeállítása
 
Kezdők: Holczer, Kulcsár, Lenzsér, Gévay, Szabó, Csősz (próbázó), Balogh, Szakály, Haraszti, Böde, Ádám
 
Cserék: Rácz, Osváth, Szélpál, Lorentz, Kelemen, Molnár, Bertus, Bognár, Nagy, Sajbán, Bartha, Szendrei, Sipos (próbázó)
 
Vezetőedző: Osztermájer Gábor
 
Gólszerzők: Nagy J. 14' (ög.), Bognár 88', Sajbán 90'

Helyszín: Kaposvár, Kaposvári Rákóczi FC Stadion
 
A gólok története: A háromszor 35 perces felkészülési mérkőzésünk 14. percében Nagy J. vétett öngólt, mellyel megszereztük a vezetést. A másodk harmadban nem esett gól, a záró játékrészben viszont kettőt is szereztünk. Előbb Bognár volt eredményes egy, a kaputól 22 méterre lévő szabadrúgásból, majd Osváth futott el a jobb oldalon, és tette a kapu elé a labdát, a hosszúnál pedig Sajbán érkezett, és 5 méterről a hálóba pofozta a játékszert. 
 
„Nagy hajtós, brusztolós első kétharmadot játszottunk, ahol nem látszott a különbség a két csapat között. Mi pár napja kezdtük a felkészülést, a Kaposvár viszont már lassan rajtra kész állapotban lesz, hiszen Ők előbb kezdenek. A mérkőzés végére már sok lehetőségünk adódott, amiből kettőt ki is tudtunk használni. A mezőnymunka miatt mindenképpen hasznos összecsapást vívtunk. Rengeteget kellett dolgoznunk a sikerért, és, hogy a játékosok betartsák az előre megbeszélteket. Huszonketten voltunk, mindenki pályára lépett. Volt két próbázónk is, akik jó benyomást keltettek. Bognár Istvánnak gratulálunk az első paksi góljához” - értékelt Osztermájer Gábor vezetőedzőnk.
 
Borítókép: rakoczifc.huEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9028 )