Hír: A topforma és még egy lapát!
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2020 július 24 - péntek, 14:49


Újdonsült hálóőrünkkel beszélgettünk.banner_magy2.jpg
 
Hogy értékeled az előző idényed?
 
Véleményem szerint egy nagyon jó szezont futottam. Sajnos volt egy sérülésem a koronavírus kezdeténél, mely után már nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt igazán szerettem volna. Sajnálom, hogy nem tudtam illően lezárni a múlt évadot, mert topformában éreztem magam. Így viszont nagyon várom a következőt, mert érzésem szerint a múltkorira még egy lapáttal rá tudok majd tenni. A jövőt illetően tehát bizakodó vagyok.

Milyen érzések kerítettek hatalmukba, mikor megkeresésünkről tudomást szereztél?
 
Azonnal bevillant, hogy egy színtiszta magyar csapathoz érkezek, egy híresen nagyon jó közegbe. Míg Felcsúton tartózkodtam, Purger Szilárd véleményét is kikértem, aki ugye innen igazolt át a Puskás Akadémia szakmai stábjához. Ő is csak jókat tudott mondani a klubról, a keretről és a szakmai gárdáról, úgyhogy ez is nagyban hozzájárult a döntésemhez, még úgy is, hogy én is maximálisan tudtam, hova igazolok.
 
Ezeken felül elkészült az új stadion, itt is tehát minden szép és jó lesz, ez pedig egyáltalán nem elhanyagolható tény. Ez fontos része ugyanis a teljesítményünk egészének. A napi munkát így komfortosan, kényelmesen, minden segítséggel maradéktalanul meg tudjuk majd csinálni.
 
Egyáltalán nem volt nehéz meghozni a döntést, gyorsan megállapodtunk a klub vezetőivel, így teljes örömmel jöttem.

Gondolom az egyéni célok is teljesen letisztultak?
 
Nem lehet más célom, mint a kezdőcsapatban történő szereplés. Pozitív és bizakodó vagyok.

Rutinos NBI-es játékos révén nem sokaknak kellett az első találkozáskor bemutatkoznod…
 
Hát, nem! És több régi, volt csapattárssal is újra egy öltözőben lehetek. Kelemen Dáviddal, Osváth Attilával, Balogh Balázzsal például. Egészen biztos, hogy nem lesz gondom a beilleszkedéssel.
 
hegeint2.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9037 )