Hír: Szombaton avatunk!
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2020 augusztus 07 - péntek, 09:20


Színes programok, fellépők, USNK-koncert és ingyenes belépés.banner_stadava.jpg
 
Jelentjük, bezárult a kör! A 2020/21-es bajnoki rajtra végre eljött a rég várt pillanat, megnyithatjuk stadionunk utolsó szekcióját a szurkolók, a csapat és a klub dolgozói előtt. Ezzel pedig újkori létesítményünk teljes egészében elkészült.

Az OTP Bank Liga 20/21-es szezonnyitó mérkőzése előtt - mely alapjában véve is egy igazi rangadó - stadionavató ünnepséget tartunk!
 
Csapatunk az előttünk álló évadot hazai pályán kezdi e hónap közepén, ellenfelünk a budapesti lila-fehérek, az Újpest gárdája lesz. Stadionunk végleges átadása miatt a várhatóan nagy izgalmakat hozó mérkőzést színes programokkal vezetjük fel, és bízunk benne, hogy rendezvényünkön mind fiatal, mind idős rendívül jól fogja magát érezni. Végül pedig mindannyian három ponttal a zsebünkben térhetünk haza a hétvége első vacsorájára.

Az augusztus 15-i programsorozatunk
 
14:30: Kapunyitás
14:30: PAKSI FC Gyerekfoci bemutató
15:00: Freestylefoci bemutató - Sűrü Tamás
15:15: USNK koncert (X-faktor győztesek 2018)
15:45: Bemelegítés
16:15: Nyitóbeszédek
16:30: Kezdőrúgás - OTP Bank Liga 20/21, 1. forduló: PAKSI FC - Újpest FC
Félidőben: Löfan Mazsorett Csoport bemutatója
 
Műsorvezető: Gundel-Takács Gábor
Helyszín: 7030 Paks, Fehérvári út 29.
 
Megéri tehát időben érkezi az új szezon első hazai meccsére, hiszen a programsorból is kiválóan látszik, ez az NBI-es nyitány más lesz, mint az eddigiek! A belépés pedig mindenki számára ingyenes*!
 
Természetesen klubunk hivatalos felületei egész jövő héten az ünnepélyes bajnoki indulással, stadionavatónkkal foglalkozik majd. Górcső alá veszünk minden programot, hogy szurkolóink már teljesen felkészülve élvezhessék végig a Fehérvári úti stadionunkban töltött csaknem négy órát!
 
Ami pedig a jövőt illeti, legyünk újra több ezren minden hazai meccsünkön, ugyanis új létesítményünknek egészen biztosan az áll majd a legjobban.

*Az ingyenes technikai jegyek átvételéről hétfőn adunk tájékoztatást.Ezen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9053 )