Hír: NBIII: Csillagos ötös hétvége
(Kategória: NB III)
Küldte: Méhes Tamás
2020 november 16 - hétfő, 08:40


Második számú csapatunk ezúttal idegenben aratta újabb sikerét.banner_pse.jpg 
 
NBIII., Közép csoport, 18. forduló: Körösladányi MSK - PAKSI FC II 2 - 5 (1 - 2)

A Körösladány kerete

Kezdők: Nagy, Krajcsó, Ruzsa, Rádai, Kisari, Ilyés, Prasler, Mácsai, Szántó, Vincze, Pusztai

Cserék: Ivicevic, Szabó V., Szabó Á., Knyihár, Vastag, Gyomai

Csapatunk összeállítása

Kezdők: Borsos, Delea, Lorentz, Szendrei, Sipos, Csősz, Debreceni, Süvöltös, Budai, Szekszárdi, Kővári

Cserék: Bencze, Bognár, Gyurkits, Görög, Tamás, Kovács

Gólszerzők: Süvöltös (10’), Szendrei (39’, 55’), Bognár (50’), Debreceni (83’), ill. Krajcsó (25’), valamint a hazaiak második találata Csősz öngóljából született.
 
korladgyoz2.jpg
 
Egy kifejezetten nehéz, mély talajú pályán kellett játszanunk, ami először ijesztőnek is tűnt, de aztán mégis egy jó mérkőzés kerekedett az összecsapásból. Mindkét csapat bátor támadójátékot mutatott, és mindjárt a találkozó elején három nagy lehetőségünk is akadt, ugyanakkor közben ellenfelünk szórványos kontráit kapusunknak kellett hárítania. Süvöltös ritkán látható nagy gólt lőtt egy nagyon szép egyéni akciót követően, mellyel megszereztük a vezetést. Az egész első félidőre jellemző volt, hogy a bal oldalunkon a Debreceni - Sövöltös páros foghatatlannak bizonyult.  Kihagyott lehetőségeink - ahogy az lenni szokott - aztán megbosszulták magukat, a hazaiak egy szöglet utáni kavarodásból egyenlíteni tudtak, viszont még a pihenő előtt újra előnybe kerültünk. Második gólunk szintén a bal oldalról indult, végül Szendrei talált a hálóba.
 
A második játékrész legelején, Szendrei - Bognár összjáték után utóbbi egy nagyszerű egyéni akcióból növelte vezetésünk arányát. A Körösladány viszont egy újabb sarokrúgás, valamint Csősz szerencsétlen öngólja után ismét egy gólra faragta előnyünk, azonban mire izgulnunk kellett volna, Szendrei ismét villant. 4-2-nél hálóőrünk, Borsos egy tizenegyes hatástalanításával újra hozzátett a sikerünkhöz. A mérkőzés végén Lorentzet buktatták a tizenhatoson belül, így mi is büntetőhöz jutottunk, ám Debreceni értékesíteni tudta azt, így 2-5 lett a vége.
 
„Ha lehettek volna nézők, ezt a mérkőzést biztosan élvezték volna. Ötletes, gólra törő játékkal folytattuk, valamint tartottuk fent a hetek óta tartó kiváló formánk. Növeli teljesítményünk értékét, hogy egy nagyon jó csapatot sikerült magabiztosan legyőznünk. Külön öröm számomra, hogy a csereként beállók hozzátettek a csapat játékához. Bizonyítva ezzel, hogy nemcsak erős kezdőcsapatunk, hanem nagyszerű keretünk alakult ki az elmúlt hetekben” - fogalmazott vezetőedzőnk, Kindl István a találkozót követően honlapunknak.
 
Jó teljesítményt nyújtottak: Debreceni, Süvöltös, Szendrei, Borsos, Szekszárdi, Lorentz, Bognár
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

Fotók: beol.hu

korladgyoz3.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9220 )