Hír: Ádám Martin: Bármennyi időt kapok, a legjobbamat akarom nyújtani!
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2020 november 17 - kedd, 16:37


Csatárunk mostanában a padról kap szerepet, de mindig fontos időszakban - interjúbanner_kis2021a.jpg

A második helyen töltöttük a válogatott szünetet. Te hogy éled meg ezt a nagyszerű menetelésünket?
 
Ugye, ahogy az látszik, az új vezetőedző érkezésével új lendületet kaptunk. Új játékstílusunk pedig eddig sikeres, hiszen öt győzelem mellett egy döntetlenünk van eddig Bognár Györggyel. Kiváló szereplésünket pedig remek lenne minél tovább megtartani.

Mostanában csereként beállva láthatunk, viszont kívülről mindig úgy tűnik, kulcsmomentumban érkezel, fontos feladatokkal. Ezt Te is így gondolod?
 
Igen, én is azt érzem, hogy felelősségteljesen kell pályára lépnem, és mindig próbálom a legjobbamat nyújtani. Az, hogy most a padról kapok lehetőséget, engem nem zavar. Biztos vannak olyan játékosok, akik ezen megsértődnének, én nagyon nem olyan vagyok. Bármennyi idővel és bármilyen feladattal is számolnak velem egy meccsen, a lehető legmagasabb szinten szeretnék teljesíteni a pályán.
 
adamcsere3.jpg

Milyen instrukciókat kapsz Bognár Györgytől, mielőtt a cserédre kerülne a sor?
 
Az alkatom miatt mindig kiemeli, hogy, amennyit csak tudok, legyek a kapu előtt. Ne mozogjak ki a szélekre, sokkal inkább érkezzek pontosan a tizenhatoson belül. Felhívja továbbá a figyelmem a koncentrációra is, ami elengedhetetlen, hogy lövéseim a hálóba kerüljenek.

Te is kivetted a részed a Puskás Akadémiának gurított hatosunkból, találatod után pedig jó nagyot kiabáltál…
 
Igen! Nagyon jól esett, hogy ismét sikeres tudtam lenni, mivel az első fordulóban szereztem egy gólt, és azóta egészen mostanáig semmi. Volt ugyan benne egy jó nagy, kétszer tíz napos kihagyás is a vírus miatt. Igazán fontos volt nekem az a gól, örültem neki és nagy erőt is ad a folytatáshoz, jókor jött! 

Az erőnléted milyen?
 
Köszönöm, kiváló. A vírus után volt egy pár hét, mikor egy kicsit lemerültem, de ennek már vége. Több társammal egyetemben utolértük magunkat, így kifejezetten jó állapotban érzem magam.
 
adamcsere1.jpg

Ahogy említetted, eddig két gólod van az OTP Bank Liga idei évadában. Mennyi lesz még?
 
Nyilván minél több gólt szeretnék lőni egy szezonban, hisz’ mégiscsak csatár vagyok, ugyanakkor én azt a tábort erősítem, akik nem számolgatnak. Legyen megannyi és annál boldogabb leszek, persze csereként kevesebb időm van betalálni, de például a Puskás Akadémia ellen így is sikerült. Ugyanakkor az a legfontosabb, hogy az egész csapat jól szerepeljen, és csak utána jönnek az egyéni statisztikák.

Milyen összecsapást vársz a péntek esti rangadónktól?
 
Biztos, hogy egy nehéz mérkőzés lesz, hiszen egyik csapat sem véletlenül áll ott a tabellán, ahol… Már csütörtökön elutazunk, így a távoli szereplésre, a hosszú útra semmi nem fogható majd, lesz időnk kipihenni. A Kisvárda egy jó csapat, viszont, ha tudjuk folytatni azt a futballt, amit eddig, annak a végeredményben is látszódnia kell. Az biztos, hogy ismét a legjobbunkat kell nyújtanunk az újbóli sikerhez, mi az újabb három pontért mindent megteszünk, amit csak tudunk!
 
hetikisvar20nov1.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9223 )