Hír: NBIII: Újabb pont!
(Kategória: NB III)
Küldte: Méhes Tamás
2021 március 07 - vasárnap, 16:20


Fölényben játszottunk idehaza az Újpest II ellen, de sajnos nem sikerült a kapuba találni.banner_pse.jpg 
 
NBIII., Közép csoport, 23. forduló: PAKSI FC II - Újpest FC II 0 - 0 (0 - 0)

Csapatunk összeállítása

Kezdők: Hegedüs, Szüvöltös (85’), Szendrei, Szakály, Ribár, Debreceni, Gyurkits, Vági, Szekszárdi, Kovács L., Budai (65’)

Cserék: Kovács F., Zoltán (85’), Tamás B., Nagy J., Máthé (65’), Nagy M.

Az Újpest kerete

Kezdők: Németh, Kovács, Hajnal, Hegedűs, Ferkel, Pusztai, Nagy Zsombor, Kiss (57’), Török (71’), Hulicsár (85’), Kálnoki-Kis (70’)

Cserék: Bohl, Baráth, Kenyeres (57’), Nagy Zsolt (85’), Benyó (70’), Milasinovic, Chukwujekwu (70’)
 
piiujp3.jpg 
 
Csapatunk kezdte jobban a mérkőzést, az első negyedórában például a jobb oldalunkon három-négy veszélyes támadást is vezettünk. Ezek góllal kecsegtethettek volna, viszont a befejezések pontatlanul sikeredtek, így ziccerek helyett csak támadásokról beszélhetünk. Az első negyvenöt percben még egy ígéretes lehetőségünk akadt, akkor a vendég kapuson túljutó labdát egy mezőnyjátékos tisztázta a gólvonalról. A továbbiakban Szakály pontrúgásai rendre életveszélyesek voltak, azókból is értékesíthettünk volna találatot, de folyton lemaradtunk, vagy hibák csúsztak a kivitelezésbe. Fölényben játszottunk, végig próbáltunk kezdeményezni, ugyanakkor a támadóharmadban nem koncentráltunk eléggé. A mérkőzés egészében inkább mezőnyben zajlott a játék, a kapuk keveset forogtak veszélyben, így összességében mégis reális eredmény született.

„További betegségek tizedelték sorainkat, tehát az NBIII-as alapkeretünkből öt játékosunk is hiányzott, akiket fiatalokkal pótoltunk. Ennek fényében nem lehetek elégedett az eredménnyel, bár még kell egy kis idő, mire eldöntöm, hogy az a bizonyos pohár félig üres vagy félig teli. Kis hiányérzetemet az táplálja, hogy véleményem szerint egy kis plusszal megszerezhettük volna a három pontot, de a csapat munkájával nem vagyok elégedetlen. Egyik tavaszi célkitűzésünk, hogy az ősszel benthagyott pontokat most behozzuk, a Kecskemét és az Újpest ellen például ez az egy-egy megszerzett egységgel sikerült is, hiszen az első körben mindkettőjüktől kikaptunk” - fogalmazott vezetőedzőnk, Kindl István a találkozót követően honlapunknak.
 
Jó teljesítményt nyújtottak: Vági, Szekszárdi, Debreceni, Ribár, Szakály
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.
 
piiujp2.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9403 )