Hír: Vertük a Nyíregyházát és a Pécset is
(Kategória: UTÁNPÓTLÁS)
Küldte: Méhes Tamás
2021 június 08 - kedd, 15:26


Szezonbéli utolsó mérkőzéseit játszotta az U17, az U15 és az U14.banner_pse.jpg

U17: „B” csoport, 3. forduló: PMFC - PAKSI FC 3 - 2 (2 - 1)            

Kezdők: Török, Laki, Ludányi, Mácsik, Borsi, Binder, Molnár, Pesti, Blága, Lakatos-Lengyel, Heisler   

Cserék: Hübner, Dózsa, Prantner, Ádám   
 
Góljainkat Pesti (52’) és Lakatos-Lengyel (92’) szerezték.   

„Visszafogottan, lassú tempóban kezdtük a mérkőzést, amit főleg a ki nem kényszerített technikai hibáink okoztak. Ellenfelünk vezetést szerzett, amit hamar sikerült egalizálnunk, de ez sajnos nem tartott sokáig, hiszen a hazai csapat újból előnybe került. A labdaszerzésekből indított támadásinkban volt veszély, de az első játékrészben nem sikerült gólt szereznünk. A második félidei emberelőnyünket csak meddő mezőnyfölényre tudtuk váltani, az ellenfél megszervezett védekezését csak kevésszer tudtuk feltörni. Az utolsó időszakban minden energiát a gólszerzésre mozgósítottunk, de az egyenlítés nem sikerült. Továbbra is sok az egyéni hiba minden csapatrészben, és így nehéz eredményes játékot produkálni - így Péter Norbert edzőnk.   
 
Jó teljesítményt nyújtottak: Lakatos-Lengyel, Pesti, Binder   
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.          

U17: „B” csoport, 12. forduló: PAKSI FC - Nyíregyháza Spartacus FC 2 - 0 (2 - 0)            

Kezdők: Török, Ludányi, Ádám, Borsi, Binder, Molnár, Pesti, Blága, Gregor, Lakatos-Lengyel, Heisler   

Cserék: Laki, Dózsa, Prantner, Marsai   
 
Gólunkat Lakatos-Lengyel (8’) szerezte, valamint a Nyíregyházától Szegedi (26’) vétett öngólt.  
 
„Szerettük volna jól zárni a 2020/21-es futballévet, sikerült! Koncentráltan kezdtük a találkozót, a középső zónában szerzett labdákból indított mélységi beindulásaink rendre veszélyt jelentettek az ellenfél kapujára, amiből két gólt tudtunk szerezni. A találatok meghozták a játékosok önbizalmát, ami a további helyzetek számában is megmutatkozott. A második félidőben is mi birtokoltuk a labdát, több helyzetet teremtettünk, és a szezonban mutatott legjobb játékkal sikerült megtartanunk az eredményt. A mai napon mindenki odatette magát, és egy hosszú ideje tartó nyeretlenségi sorozatot szakított meg a csapat remek játékkal, amiért dicséret illet minden játékost - így Péter Norbert edzőnk. 
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.         

U15: I. osztály, 21. forduló: PAKSI FC - PMFC 2 - 0 (1 - 0)            

Kezdők: Bakodi, Máté, Somorjai, László, Pupp, Babos, Győrfi, Tóth, Palóka, Szabó, Hekfusz D.   

Cserék: Hekfusz R., Kispál, Kárpáti, Köllő, Szabó, Szilágyi, Tóth   
 
Góljainkat Palóka (39’) és Tóth (79’) szerezték.         

„A nagy tét rányomta a meccsre a bélyegét, valamint a játékunkon is meglátszott a görcsösség, kapkodóan futballoztunk. Sikerült megszereznünk a vezetést, és további helyzeteket is kialakítani, továbbá egy büntetőt is elhibáztunk. Az összecsapás vége előtt aztán nem sokkal még egyszer sikerült bevennünk vendégeink kapuját, mely által bebiztosítottuk győzelmünk, illetve az NBI-es tagságunk is megőriztük. Hatalmas gratuláció jár a csapatnak” - fogalmazott Haraszti Zoltán trénerünk.   
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.                 

U14: I. osztály, 21. forduló: PAKSI FC - PMFC 5 - 0 (3 - 0)             

Kezdők: Ulbert, Kovács, Májik, Juhász, Jáksó, Éger, Marcsa, Soós, Galambos, Tillman, Dörömböző   

Cserék: Szabó, Vesza, Huber, Haskó   
 
Góljainkat Galambos (26’, 40’, 57’), Dörömböző (36’) és Soós (49’) szerezték.   

„A Pécs kiváló teljesítményt nyújtott egész évben, az egyik legtehetségesebb korosztálya a klubjuknak. Éppen ezért előzetesen egy nagyon nehéz mérkőzésre számítottam, de bíztam a csapatban, hogy jó teljesítményre lehetünk képesek A két gárda más-más mentális és motivációs állapotban ment bele a mérkőzésbe. Az első húsz percben nem játszottunk jól, és kapusunk bravúrja is kellett, hogy döntetlen maradjon az állás. Az első gól után fokozatosan vettük át a játék irányítását, többször már az ellenfél védővonalában labdát szereztünk. Góljaink mellett több lehetőségünk is volt a gólszerzésre. A második félidő elején a két újabb gólunk eldöntötte a mérkőzést, melyet ilyen arányban is megérdemelten nyertünk meg. Gratulálok a fiúknak, mert minden előzetes várakozást felülmúlva - több akadémiát is megelőzve - az „elitben” maradtak. Szintén nagy gratuláció jár az U15-ös csapatunknak, hiszen ők is a legjobbak között kezdhetik meg a következő évet - így Wiesner József vezetőedzőnk.       
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el. 
 
up21jun8a.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9555 )