Hír: Sajbán élvezi a játékot
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2021 július 15 - csütörtök, 13:04


Csatárunkkal a Zeleznicar elleni meccsünkről, valamint a táborról beszélgettünk.banner_magy1.jpg

„Úgy gondolom, jól játszottunk, talán ott tudtuk folytatni, ahol a vasárnapi meccsen abbahagytuk hasonló felállásban” - kezdte Sajbán a másodosztályú szerb csapat elleni összecsapásunkról. „Véleményem szerint jól ment a játék, csak éppen pont annyival voltunk fáradtabbak az első meccsünkhöz képest, hogy nem jött ki az az él, ami a győzelemhez kellett volna. A helyzeteink megvoltak, hisz’ a két gólunkon kívül legalább további öt lehetőséget kialakítottunk, amivel meg is nyerhettük volna a találkozót. Végig mi támadtunk, mi kezdeményeztünk, ellenfelünk körülbelül akkor kétszer járt a kapunknál, mikor be is vette azt.” 

sajbiszlov1.jpg

Támadónk ugyan a Zeleznicar ellen nem szerzett gólt, de három nappal korábban a Hermannstadt ellen Ő kezdte a góltermelést. „Eddig jól alakul a tábor, a vasárnapi meccsen kimondottan élveztem a játékot, de a szerdairól sem tudok rosszat mondani. Az edzések is mennek, és hála Istennek sérülésem és semmilyen más problémám sincs. Remélem, így folytatódik minden.” 

Végül arra is rákérdeztünk, csatárunk mit vár a további edzőmeccsektől és napoktól, hetektől. „Szeretnénk azt a játékot folyatni és tovább tökéletesíteni, ami most, itt a táborban kezd összeállni. Egyénileg kellenek a villanások, mindegy, hogy kitől, csak jöjjenek az extrák, amik majd győzelmekhez segítik a csapatot a következő felkészülési találkozóinkon és majd a bajnokságban is."

Legyen így! Hajrá, Paks!

her1c.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9599 )