Hír: Nem sikerült folytatni a győzelmi szériát
(Kategória: NB III)
Küldte: Méhes Tamás
2021 augusztus 16 - hétfő, 11:37


NBIII-as csapatunk ugyan vezetett Makón, végül sajnos nem hoztak haza pontokat.banner_pse.jpg

NBIII., Közép csoport, 3. forduló: Makó FC - PAKSI FC II 2 - 1 (2 - 1)      

A Makó kerete           

Kezdők: Garamvölgyi, Belanka, Juhász (Rabecz 89’), Horváth (Popgeorgiev 61’), Babolek (Sziklási 89’), Varga (Tamaskó 61’), Zámbori, Magyar, Sirokmán, Major (Dóra 76’), Pócs 

Cserék: Bordás, Tamaskó, Dóra, Seres, Popgeorgiev, Rébék, Vas, Rabecz, Sziklási 

Csapatunk összeállítása 

Kezdők: Simon, Debreceni, Gévay, Volter (Pesti 82’), Süvöltös, Gyurkits (Lakatos-Lengyel 63’), Pethő (Skripek 71’), Görög (Gregor 63’), Budai, Szekszárdi, Kovács L. (Artner 71’) 

Cserék: Kovács F., Skripek, Artner, Gregor, Lakatos-Lengyel, Pesti 

Vezetőedző: Kindl István 

Gólszerzők: Sirokmán 27’, Horváth 42’, ill. Volter 19’ 
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el. 
 
A mérkőzés első tíz percébe belealudtunk, tompán játszottunk, és az intenzitás is hiányzott a játékunkból. Ütemtelenek voltunk, hiányoztak a játékkapcsolatok, így ekkor a hazaiak akarata érvényesült. A huszadik percben megérkeztünk a mérkőzésbe, ami egy ziccer kialakításával mutatkozott meg. Kezünkbe vettük az irányítást, és egy gyönyörű összjátékot követően Volter klasszisgóllal megszerezte a vezetést számunkra. Ezt követően felelőtlen védekezésünknek köszönhetően veszélyes helyről rúghattak szabadot a hazaiak, a beívelt labdát az ötösünkön teljesen szabadon álló játékosuk minden gond nélkül a hálónkba fejelte. Éppen kezdtünk lábra állni, azonban ez a gól megfogta a csapatot. Szögletünk után a Makó egy sikeres kontrával már a vezetést is megszerezte a szünet előtt. Bosszantó volt, mert erre készültünk egész héten, tudtuk, hogy veszélyesek ezekben a szituációkban. A második játékrészben futball nem volt a pályán, csapkodóvá vált a játék. A hazaiak visszaálltak, mi viszont csak meddő játékra voltunk képesek, hiányzott az átütő erő. A játék képe alapján egy pontra viszont rászolgáltunk volna. 

„Csalódás volt a csapat játéka. Amíg fiatal játékosaink nem képesek folyton egy erős átlagot hozni, addig nem tudják majd átlépni azt a vonalat, ami a magasabb osztályhoz repítené Őket. Egy NBI-es labdarúgó már mindig képes egy erős átlagot hozni. Míg szerdán többen is tízesen futballoztak, ezúttal éppen, hogy kettest érdemeltek volna” - fogalmazott vezetőedzőnk, Kindl István a találkozót követően honlapunknak. 
 
Borítókép: Makó FC - FacebookEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9643 )